Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Хто найрозумніший: студенти УжНУ мірялися знаннями у «Битві інтелектів»

За результатами інтелектуальних змагань перемогла команда факультету іноземної філології «Мілка з майонезом»

0 314
11 листопада в УжНУ стартував Тиждень студента. Святкування за традицією розпочали з загальноуніверситетської інтелектуальної гри «Битва інтелектів». Цього року її провели в оновленому форматі.
Учасники
Учасники
Федір Шандор
Федір Шандор

Організували захід Центр гуманітарно-виховної роботи, профорієнтації та працевлаштування і Студентська рада УжНУ. Ведучим гри був професор УжНУ Федір Шандор, який докладно розповів учасникам правила.

«Нині ви позмагаєтеся в оновленому форматі за принципом Мехеда. Після кожного туру, а їх буде сім, у вас буде 5 хвилин перерви. Прошу сховати ґаджети. Це гра на чесність, а не на те, хто розумніший у тому, що швидше знайде відповідь в Інтернеті.

Ігор Король
Ігор Король

Після кожного туру я буду пояснювати оцінювання. Ви повинні писати на папері свою відповідь, але тільки одну. Якщо їх буде дві, то жодна не зараховується. Наші дівчата-помічниці збиратимуть ваші записи»,- наголосив Федір Федорович.

Ведучий також запросив до вітального слова проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Короля: «Сьогодні ми цікаво розпочинаємо наш класичний Тиждень студента. Це битва титанів, битва інтелектів. Усі зібралися, щоб перевірити себе у новій грі, показати хто тут «май-май». Я бажаю вам отримати масу драйву та задоволення. Перемоги всім!».

Переможці конкурсу. Фото сайту УжНУ
Переможці конкурсу. Фото сайту УжНУ

В інтелектуальній грі взяли участь 15 команд, які сформували з 6 представників від кожного факультету-учасника.

Після напруженої боротьби, кількагодинного мізкування переможцями стала команда факультету іноземної філології «Мілка з майонезом», друге місце здобув факультет міжнародних економічних відносин «Без диплома», а третє – команда підрозділу суспільних наук «ПроГовори».

Кожна команда-призер отримала кубок, а її учасники у подарунок кружку, блокнот, грамоту та іншу університетську символіку.

Олександра Костьо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.