Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Інформатики УжНУ феєрично відзначили День першокурсника

Вперше в історії підрозділу влаштували й конкурс «Міс факультету інформаційних технологій», у якому перемогла першокурсниця Ангеліна Товтин

0 312
Задоволені глядачі
Задоволені глядачі
Похвальну грамоту вручає куратор 1 курсу Михайло Кляп
Похвальну грамоту вручає куратор 1 курсу Михайло Кляп
15 листопада на факультеті інформаційних технологій відзначили День першокурсника. До цього заходу студенти під керівництвом заступника декана з виховної роботи доцента Ігоря Ляха традиційно готувалися завчасно – понад місяць. І що далі, то більше саме це свято стає по-справжньому значущим для підрозділу. Воно й не дивно, адже факультет інформаційних технологій нині – один із небагатьох у виші, котрий може похвалитися постійним і стабільним зростанням числа новобранців.
Похвальну грамоту вручає Юрій Білак
Похвальну грамоту вручає Юрій Білак

Відзначали День першокурсника в конференц-залі Зеленого корпусу університету. Свято відкрив урочистою промовою проректор УжНУ з науково-педагогічної роботи професор Ігор Король. До привітань долучилися декан факультету Ігор Повхан, завідувач кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін Олександр Лавер, завідувач кафедри програмного забезпечення систем Юрій Білак, куратор першого курсу доцент Михайло Кляп. Промовці побажали новому поколінню натхнення і наполегливості у навчанні, міцного здоров’я, щоб це навчання подужати й стати висококласними й конкурентоспроможними фахівцями на ринку сучасних ІТ-технологій.

Студент-другокурсник ФІТ Іван Матоляк виступає з власною композицією "Я - студент"
Студент-другокурсник ФІТ Іван Матоляк виступає з власною композицією “Я – студент”

Найбільш успішні з-поміж новобранців були нагороджені похвальними грамотами.

Художні виступи й композиції першокурсників факультету інформаційних технологій вдалися на славу! Традиційно оригінальним діодним-шоу порадувала студентка ІІІ курсу Тетяна Кут. Привітав піснею присутніх другокурсник юридичного факультету Володимир Луцький. Першокурсники ж представили глядачам сценку «Гарний і поганий студент» та репризи з «Дизель-шоу».

Вперше в історії підрозділу влаштували й конкурс «Міс факультету інформаційних технологій». Його переможницею стала першокурсниця Ангеліна Товтин. Оригінальним виступом відзначилася команда КВК «Диплом» факультету інформаційних технологій.

«Дизель-Шоу» факультету інформаційних технологій :)
«Дизель-шоу» факультету інформаційних технологій ☺

Незабутньою для всіх присутніх виявилася посвята неофітів у студенти. Аудиторія радо вітала учасників святкової програми, супроводжуючи численні виступи першокурсників тривалими оплесками.

Наприкінці урочистостей студенти й викладачі зробили колективне фото на згадку.

Інформатики УжНУ феєрично відзначили День першокурсникаВідтак місце святкування Дня першокурсника плавно перейшло в один із нічних клубів Ужгорода. Але це вже зовсім інша історія☺.

За інформацією завідувача кафедри інформатики та
фізико-математичних дисциплін Олександра Лавера
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.