Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Коледжани УжНУ завершують 2023 рік зі значними здобутками на філологічній ниві

0 98
Крістіна Цоклан та Катерина Біляк
Крістіна Цоклан та Катерина Біляк
2023 рік у Природничо-гуманітарному фаховому коледжі УжНУ став плідним на здобутки філологів у мовній царині.

Зокрема, творчі й обдаровані студентки-коледжанки 9 грудня в Закарпатському інституті післядипломної педагогічної освіти на обласному етапі ХІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської й студентської молоді імені Тараса Шевченка вибороли призові місця: Крістіна Цоклан («Право», І курс, викладач М.В.Андрусь) посіла І місце, а Катерина Біляк («Будівництво та цивільна інженерія», ІІ курс, викладач А.А.Гординська) – почесне ІІ місце.

Крістіна Мошкола
Крістіна Мошкола

А 16 грудня на ІІІ обласному етапі ХХІV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика перше місце в мовному змаганні серед студентства посіла талановита та здібна Крістіна Мошкола (спеціальність «Право», ІІ курс, викладач М.В.Якубишин).

Досягнення студентів навчального закладу вкотре продемонстрували невтомну працю, наполегливість і колективну роботу коледжан! Адже сьогодні любити і знати українську мову – це ознака не лише високого рівня освіченості, а й громадянської позиції, духовних цінностей!

Радіємо з успіхів молоді Природничо-гуманітарного фахового коледжу УжНУ! Вітаємо юних мовників з перемогами! Бажаємо студенткам-фіналісткам наснаги на нові звершення, досягнення в навчанні та в наступних конкурсах і змаганнях!

За інформацією Природничо-гуманітарного фахового коледжу УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.