Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ліга сміху – 2020: ужгородська команда «Райдужний єнот» поділилася подробицями участі

Один із найяскравіших учасників гурту – студент відділення журналістики УжНУ (спеціалізація «Реклама та зв’язки з громадськістю») Павло Компанієць

0 633
13 березня вийде другий випуск популярного гумористичного шоу «Ліга сміху». Із 200 команд до ґала-концерту потрапили 18, серед них – ужгородський гурт «Райдужний єнот».

Ліга сміху – 2020: ужгородська команда «Райдужний єнот» поділилася подробицями участіДо колективу, який існує вже шість років, входять Володимир Кірсанов, Олександр Козубенко, Євгеній Оборевич, Павло Компанієць, Андрій Баганич, Олександр Шевелюк, Олександр Лелекач.

Павло Компанієць
Павло Компанієць

Один із найяскравіших учасників – студент відділення журналістики (спеціалізація «Реклама та зв’язки з громадськістю») Павло Компанієць – протягом двох років грає в команді.

У коментарі Медіацентру Павло зазначив: «Наш дебют у телеверсії «Ліги сміху» – це маленька сходинка на шляху до успіху. Хвилювання перед виступом є, та зал підтримує, і воно одразу ж зникає. Ми пишемо тексти самі, на сцені імпровізуємо часто, але якщо цього ніхто не помічає, імпровізація вдала».

Виступ «райдужних єнотів» був успішним, бути їхнім зірковим тренером виявили бажання Наталія Могилевська та Володимир Дантес.

Вибір наставника ужгородські гумористи пояснюють так: «Ми обрали Вову Дантеса, адже він органічно вписується в концепцію команди та чудово розуміє наш гумор. Із тренером з першої секунди знайшли спільну мову. Він дуже хороша, щира і професійна людина».

Ліга сміху – 2020: ужгородська команда «Райдужний єнот» поділилася подробицями участіБажаємо команді успіхів у сезоні.

Ольга Брайлян,
фото із соцмереж
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.