Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужгородські команди КВН спробували сили на ювілейному фестивалі «Ліги сміху»

Враженнями від участі в турнірах гумору поділилися представники УжНУ з команд «Радужний Єнот» та «Одуванчик»

0 340
"Одуванчик"
“Одуванчик”
З 25 січня до 3 лютого в Одесі відбувався вже п’ятий фестиваль «Ліги сміху». Серед 214 колективів у заході взяли участь й ужгородські команди «Радужний Єнот» та «Одуванчик».

Крім нових облич, на фестивалі були присутні такі відомі гумористи, як Володимир Зеленський, Олена Кравець, Анатолій Сивохо, Юрій Ткач, Гарік Бірча, а також команди-чемпіони минулих сезонів: «Загорецька Людмила Степанівна», «Стояновка», «Прозрачный гонщик». Учасники могли не лише поспілкуватися з метрами гумору, а й почути практичні поради, зокрема на майстер-класі головного редактора «Ліги сміху» Андрія Чивуріна.

"Радужний Єнот"
“Радужний Єнот”

Фестиваль складався з трьох турів: 1) виступ всіх охочих команд; 2) у другому турі редактори відбирали кращі команди, цього разу їх було 59; серед цих гуртів тренери «Ліги сміху» разом із Володимиром Зеленським обрали 21 колектив, які пройдуть у третій – телевізійний – тур; 3) на останньому етапі 7 зіркових тренерів обирають собі по дві команди,  які змагатимуться протягом сезону.

Студенти УжНУ, які грають у складі названих ужгородських команд, поділилися враженнями від участі в заході.

Павло Компанієць
Павло Компанієць

«Все пройшло чудово: зал дуже тепло нас прийняв, ми пройшли в другий тур. На жаль, у телевізійний етап ми не потрапили. Найперше, мабуть, тому, що дуже хвилювалися, але віримо, що вже наступного року все вийде!» – розповів студент спеціалізації «Реклама і зв’язки з громадськістю» філфаку УжНУ Павло Компанієць, учасник команди «Радужний Єнот».

Іван Бонь
Іван Бонь

«Фестиваль прекрасний! Ми були раді виступати серед команд такого високого рівня. Хоч і не пройшли в телевізійний тур, усе дуже сподобалося, бо ми набули величезного досвіду, поспілкувалися з відомими гумористами, які дали нам корисні поради. Андрій Чивурін провів цікавий майстер-клас для гумористів. Одне слово, емоції тільки позитивні!» – поділився студент факультету іноземної філології УжНУ Іван Бонь, представник команди «Одувачик».

«Попри те, що це був наш перший фестиваль і ми не пройшли далі, не засмучуємося, адже попереду участь у різних регіональних «Лігах сміху», набуття досвіду, нові знайомства й особистий розвиток! Хочеться висловити величезну подяку професору Федору Федоровичу Шандору, який допомагає й підтримує наміри команд розвиватися, йти лише вперед і брати участь у таких фестивалях», – каже магістриня ФСН, звукооператорка команди «Одуванчик» Уляна Савчак.

Бажаємо нашим командам успіху в прийдешніх сміхових баталіях!

Олег Куртанич, студент відділення журналістики,
фото Анжели та Сергія Денисенків
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.