Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Найжіночніший факультет УжНУ визначив свою красуню поміж красунь

Бажану корону й нагоду поїхати до Італії здобула Відана Турчин, першою віце-міс стала Євгенія Кость, другою – Леонора Бігун

0 1 165

Найжіночніший факультет УжНУ визначив свою красуню поміж красунь

Павло Компанієць та Раїса Ізотова
Павло Компанієць та Раїса Ізотова
Філологічний факультет славиться розумними й гарними дівчатами. Саме ці ніжні, тендітні красуні торік поринули у світ, який кардинально відрізнявся від усім відомого формату «Дня першокурсника», – «Gangsta-party». Проте цього року жіночність узяла гору – і факультет повернувся до традиційного свята дівочої вроди – «Міс філологічний факультет – 2018».

Розпочали офіційну частину заходу яскраві ведучі Павло Компанієць, студент зі стажем, та новоспечена філологиня Раїса Ізотова. Драйвові, емоційні та круті, вони з перших секунд запалали зал – і всі нетерпляче очікували першого виходу дівчат.
Найжіночніший факультет УжНУ визначив свою красуню поміж красунь

Галина Шумицька
Галина Шумицька

На початку до всіх звернулася деканеса філологічного факультету Галина Шумицька, яка привітала присутніх і з теплотою розповіла про своїх вихованців: «Нині маємо можливість спостерігати за новою ґенерацією студентів, які творять абсолютно іншу систему координат на факультеті. Мене ці зміни дуже тішать, бо, значить, ми рухаємося вперед, розвиваємося. Щоранку заходжу на філфаківську сторінку у Фейсбуку й дивлюся, що наші активісти «вчудили» цього разу ?. І, зізнаюся, протягом усього часу підготовки до нинішнього свята вони приємно дивували, переконували, що ми вміємо яскраво, креативно організовувати наші розваги та дозвілля. Я щиро вдячна студентському активу та заступнику декана Олегу Хававчаку за енергію, сили, які вони вклали в те, щоб наше дійство вдалося!

Для першокурсників це свято особливе. Але зауважу, що в нас на факультеті нема кращих чи гірших: кожна студентка – міс, кожен чоловік – містер, кожна жінка – справжня пані. Тому, незалежно від того, кому цього вечора належатиме корона, знайте: ви всі дуже красиві і сміливі. Насолоджуйтеся моментом, будьте тут і тепер. І завжди пам’ятайте: так, ми різні, але ми – одна філфаківська родина!».
Найжіночніший факультет УжНУ визначив свою красуню поміж красунь

Сергій Роман
Сергій Роман

Обрати тільки декілька учасниць для конкурсу на філологічному факультеті надзвичайно важко, адже кожна представниця вражає неповторною вродою, засліплюючи хлопців не тільки на 4 поверсі. Отож усі приготували до першого виходу чарівних учасниць. Дівчата продемонстрували свою вишуканість і харизматичність, а для ближчого знайомства глядачам запропонували переглянули короткі відеопрезентації кожної конкурсантки, у чому посприяли представники корпорації організації свят «Творче об’єднання 24».

Допоки за лаштунками відбувалася підготовка до наступного виходу здивувати гостей свята вирішили першокурсники-медійники з оригінальною постановкою.

Найжіночніший факультет УжНУ визначив свою красуню поміж красуньДолучилися до заходу й потенційні абітурієнти: увагою присутніх заволодів танцювальний гурт «S.W.A.T.». Наступним, хто підкорював глядачів, став один із членів журі Сергій Роман – володар неповторного голосу.

Наші дівчата відійшли від стандартної демонстрації свого хобі й вирішили показати, що спорт – сенс життя.

Найжіночніший факультет УжНУ визначив свою красуню поміж красуньВарто відзначити, що ведучі не тільки прекрасно справлялися з проведенням заходу, а й самі виступали на сцені з підготованими номерами. Раїса Ізотова вразила неперевершеним голосом, виконуючи композицію «Svety», а Павло Компанієць разом із КВН-командою «4 поверх» додали конкурсу ноток веселості.

Дівчатам підвладна грація, тож наступний вихід, яким зачаклували присутніх, – танцювальний. Як відомо, краса виявляється не тільки зовнішньо, а має й внутрішні прояви. Інтелектуальний конкурс довів, що розуму і кмітливості нашим конкурсанткам не позичати. До слова, питання для них підготували й озвучили з екрана вихованці Ужгородського дошкільного навчального закладу №20.

Найжіночніший факультет УжНУ визначив свою красуню поміж красуньНайжіночніший факультет УжНУ визначив свою красуню поміж красуньДо найвідповідальнішого і найважливішого виходу красунь вже лічені хвилини… Та аби вони приготувалися якнайкраще, на сцені – талановиті першокурсники із замальовками про студентське життя.

Філологічний факультет відомий оригінальною корпоративною атрибутикою, тож ведучі вирішили влаштувати конкурс із залом і розіграти 2 кружки та футболку
«Я філологічний факультет»…

І ось довгоочікуваний момент настав: дівчата з’явилися у вечірніх сукнях у супроводі елегантних кавалерів.

Очільниця факультету Галина Шумицька оголосила першу номінацію «Міс дружність» – перемогу в ній здобула Анна-Ніколетта Цап.

Найжіночніший факультет УжНУ визначив свою красуню поміж красуньНайжіночніший факультет УжНУ визначив свою красуню поміж красуньГолосування за переможницю номінації «Міс глядацьких симпатій» відбувалося на офіційній сторінці філфаку у Фейсбуку, тому в режимі-онлайн і визначили улюбленицю – Ольгу Капіцу, подарунки вручали новоспечені голова студради та профкому факультету.

Ще одна престижна номінація, яка залежала від фотографів, уміння дівчат позувати й гармонійно виглядати в кадрі, – «Міс фото». Привітав із найкращими світлинами Відану Турчин креативний директор «Творчого об’єднання 24» Олександр Балега.

Відана Турчин
Відана Турчин

Очікували на дівчат й інші номінації. Отже «Міс вишуканість» – Галина Совбан, «Міс креативність» – Каріна Негря, «Міс фітнес» – Сніжана Головко, «Міс ніжність» – Евеліна Гейці, «Міс оригінальність» – Мелітта Кенийз, «Міс чарівність» – Євгенія Кость, «Міс елегантність» – Леонора Бігун, «Міс загадковість» – Відана Турчин, «Міс усмішка» – Анна-Ніколетта Цап, «Міс грація» – Ольга Капіца, «Miss dance» – Тетяна Хасанова.

Другою віце-міс стала Леонора Бігун, а Євгенія Кость – першою.

Найбільше хвилювання викликала, звичайно, остання – головна номінація. Для вручення корони й головного призу на сцену запросили проректора з науково-педагогічної роботи Ігоря Короля та представника туристичного агентства «AmigoTravel» Вероніку Вакаров. Після привітальних слів Ігоря Івановича, захопленого вродою учасниць, який ще й порадував звісткою про вихідний наступного дня, оголосили, що «Міс філологічний факультет – 2018» стала… Відана Турчин! Саме вона здобула таку бажану корону й нагоду поїхати до Італії.

Найжіночніший факультет УжНУ визначив свою красуню поміж красуньОпісля тривалих привітань, обіймів та незліченної кількості фотографій продовжили святкування в одному з нічних клубів міста.

Вікторія Кенідра,
фото Ольги Жогіної, відео Роберта Паппа
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.