Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Магістранти-психологи захистили дипломні роботи

Випускники продемонстрували свої вміння застосовувати теоретичні знання у практичній площині, що свідчить про їх значні можливості у дальшому працевлаштуванні за фаховою спеціальністю

0 99

Магістранти-психологи захистили дипломні роботи

20–23 грудня на кафедрі психології захищали кваліфікаційні роботи магістрів за освітньо-професійною програмою «Психологія».

Їм тематика охопила широкий спектр проблем. Проєкти вирізнялися не лише елементами наукової новизни, а й практичним спрямуванням, чим викликали жваву дискусію й цікаві запитання членів екзаменаційної комісії, на які студенти давали аргументовані й змістовні відповіді.

Магістранти досліджували психологічні особливості впливу темпераменту на стресостійкість у юнацькому віці; впливу міжособистісних стосунків на формування залежної поведінки у ранньому юнацькому віці; впливу емоційного інтелекту на агресивність підлітків, тощо.

Цікавими виявилися розвідки щодо психологічних особливостей саморегуляції психічних станів у працівників пробації; впливу акцентуацій на особливості професійного спілкування працівників поліції; впливу індивідуально-психологічних особливостей на ефективність діяльності працівників поліції.

За результатами захисту члени комісії відзначили професіоналізм і компетентність, з якими студенти підійшли до вирішення своїх завдань. Плідна співпраця магістрантів та їх наукових керівників дозволила представити у ході роботи тренінгові програми, практичні рекомендації, які стануть у нагоді психологам та педагогам при вирішенні професійних завдань.

Завдяки пройденому етапу магістранти-психологи продемонстрували свої вміння застосовувати теоретичні знання у практичній площині, що свідчить про їх значні можливості у дальшому працевлаштуванні за фаховою спеціальністю.

Тож вітаємо випускників із вдалим захистом кваліфікаційних робіт і бажаємо творчого натхнення та успіхів у наступному саморозвитку та професійному становленні.

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.