Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті іноземної філології спілкувалися з майбутніми вступниками

Абітурієнтам зацікавлювали декан Михайло Рошко, завідувачки кафедр англійської й німецької філології Сніжана Голик та Ольга Гвоздяк, активна молодь підрозділу

0 227

На факультеті іноземної філології спілкувалися з майбутніми вступниками

УжНУ відчинив свої двері для потенційних абітурієнтів – випускників мукачівських шкіл. Як ми вже повідомляли, у ректораті вишу на них чекали представники всіх факультетів, які, власне, презентували той чи той підрозділ, тож школярі мали можливість обрати факультет, який би хотіли відвідати після офіційної частини. Після невеличкого концерту й фуршету одинадцятикласників розвезли по навчальних корпусах.

Факультет іноземної філології відвідало тридцять п’ять школярів, які висловили бажання вступити до всіх трьох відділень наступного року. З вітальним словом виступив декан факультету Михайло Рошко: «Іноземні мови – універсальний ключ до будь-яких дверей. У наш час знання кількох мов надає значну перевагу в побудові успішної кар’єри. Крім якісної освіти, наш факультет дає своїм студентам можливість багато подорожувати Європою – як на конференції, так і для відпочинку та культурного збагачення».

Михайло Рошко
Михайло Рошко

Перед школярами також виступили завідувачки кафедр англійської й німецької філології Сніжана Голик та Ольга Гвоздяк. Вони докладніше розповіли про роботу своїх підрозділів. Досвідом навчання за обміном у Німеччині поділилася студентка третього курсу Мар’яна Кормош.

На факультеті іноземної філології спілкувалися з майбутніми вступникамиВідтак слово перейняли голови студентського самоврядування, котрі розказали про те, як живуть студенти у вільний від навчання час. Випускників зацікавила велика кількість заходів, що проводяться протягом року.

Після невеликого частування та цікавого спілкування задоволені одинадцятикласники поїхали додому, обіцяючи обов’язково повернутися восени.

Катерина Путрашик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.