Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужнівські нащадки Піфагора обрали містера факультету

За результатами голосування залу, містером глядацьких симпатій обрали Богдана Обриського, а містером математичного підрозділу став Владислав Булгаков

0 453
Зовсім скоро студентам вкотре доведеться пройти всі можливі кола університетського «пекла»: написати модулі, донести лабораторні-реферати-курсові-дипломні, вивчити всі білети, згадати, нашто пушли ся вчити в атот УжНУ, поплакати і врешті скласти сесії. А поки є трохи часу для розваг — його даремно не гають. 14 травня на математичному факультеті відзначали День Піфагора й обирали містера підрозділу.
Михайло Повідайчик
Михайло Повідайчик

Декан факультету Михайло Повідайчик привітав студентів зі святом та зауважив, що на матфаку вміють не лише вчитися: «Математики не тільки знають формули, а  й добре боґрач варять, у футбол грають – сьогодні наша збірна виграла університетський турнір, займаються наукою. Нехай наш факультет і далі розвивається, а студентський склад залишається завжди таким талановитим, гарним і розумним».

Відтак найкращим і найактивнішим студентам, які брали участь у наукових конференціях, вручили відзнаки.

Ігор Король
Ігор Король

До вітань долучився також проректор УжНУ Ігор Король, який наголосив на тому, що математики рвуть шаблони й невтомно ламають стереотипи. А на честь свята зробив факультету подарунок – оголосив, що перших трьох пар наступного дня після свята не буде.

Гості з інших факультетів розважали присутніх танцями та піснями, жартували КВК-команди математиків та юристів.

Але куди ж без розіграшів подарунків? Так глядачі пригадували математичні формули, показували, як виглядає «брутальний черв’як», «налякана духовка», «депресивний трансформатор», «зламаний пензлик», «пекінес-аристократ» та «мокрий зонтик». А на додачу ще й підхрюкували, підгавкували, підбекували і підмекували під Du Hast Rammstein-а.

Владислав Булгаков
Владислав Булгаков

Однак головний привід зібратися – обрання містера факультету. Шестеро учасників презентували себе у кількох виходах та демонстрували розумові здібності в інтелектуальному конкурсі. От, приміром, міркували над тим, як буде муха в чоловічому роді, яким звуком говорить рибка, роль якого мультяшного персонажа варто обрати для весільного образу тощо.

За результатами голосування залу, містером глядацьких симпатій обрали Богдана Обриського, а цьогорічним містером факультету став Владислав Булгаков.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.