Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На факультеті суспільних наук вручили дипломи магістрам

Хай оптимізм, мотивація і незламність супроводжують упродовж усього професійного життя!

0 518
10 лютого в малій залі ректорату УжНУ урочисто вручили дипломи випускникам спеціальностей «Психологія», «Політологія», «Публічне управління та адміністрування», «Початкова освіта», «Дошкільна освіта» та «Соціальна робота» факультету суспільних наук.
Володимир Гиря, Мирослава Лендьел та Юрій Остапець
Володимир Гиря, Мирослава Лендьел та Юрій Остапець

З вітальним словом до магістрів звернувся декан підрозділу Юрій Остапець: «Хочу привітати вас зі світом! Процес вашого навчання був нелегким, бо відбувався у воєнний час. Було непросто і нам, як викладачам, і вам, як студентам. Але завдяки Збройним силам України та керівництву нашої держави ми змогли пройти цей шлях, і сьогодні ми тут разом з вами на цьому святі. Зараз ви отримаєте ваші довгоочікувані дипломи. Я хочу побажати, щоб знання і  фах, який ви здобули, дозволили вам побудувати успішну кар’єру. Хочу побажати успіху у вашій праці. Нехай вам щастить!»

До привітань долучилася проректорка УжНУ з науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел, яка відзначила незвичний формат свята, адже раніше дипломи, як правило, вручали у фоє головного корпусу. «Ми будемо пам’ятати вас як зосереджених і відповідальних студентів. Ваші випускні роботи свідчать, що ми підготували добрих фахівців, тих, хто допоможе у повоєнному відновленні країни. Ми бажаємо вам, щоб оптимізм, мотивація та незламність супроводжували впродовж усього майбутнього дорослого життя», – висловила свої побажання випускникам пані Мирослава.

Світлана Якімеліна та Микола Трофименко
Світлана Якімеліна та Микола Трофименко

На заході також були присутні стейкхолдери. Микола Трофименко, заступник начальника регіонального управління з питань державної служби у Львівській та Закарпатській областях зазначив: «Ви підтверджуєте той факт, що наша держава незламна. Ви станете тими, хто буде відбудовувати країну. Хочу вам побажати гідно пережити ці важкі часи, зберегти себе й розробити плани на майбутнє. Буду радий бачити вас на державній службі».

Відтак слово надали Світлані Якімеліній, начальниці служби у справах дітей Закарпатської ОВА. «Коли я закінчувала університет, мені казали, що то непростий рік. Тоді Україна тільки-но здобула незалежність. Але справді дуже складний рік тепер. Я вам щиро бажаю концентруватися лише на позитиві та професійно рости», – підсумувала держслужбовиця.

Олександр Бертолон
Олександр Бертолон

Привітав дипломованих магістрів і колишній випускник кафедри політології та державного управління Ужгородського університету Олександр Бертолон, який нині очолює Асоціацію випускників спеціальностей «Політологія» та «Міжнародні відносини». Він запросив усіх охочих вступити до громадської організації. «Незважаючи на те, що сьогодні ви залишаєте стіни нашого вишу, думаю буде корисно підтримувати зв’язок з навчальним закладом», – зауважив колишній випускник. Також побажав юним фахівцям знайти своє світле майбутнє у цей непростий час.

Вітає колег Тетяна Ковач
Вітає колег Тетяна Ковач

Традиційно слово було надане й випускникам, від імені яких виступила магістрантка спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Тетяна Ковач. «Ще вчора ми були здобувачами вищої освіти, а вже сьогодні – кваліфіковані магістри. Отримання дипломів – це наша чергова перемога, це наше досягнення», – відзначила дівчина. Також Тетяна подякувала ЗСУ, університету й викладачам за можливість здобути омріяний фах.

Наказ про вручення дипломів зачитував заступник декана факультету суспільних наук Володимир Гиря. Він також долучився до привітань, побажавши випускникам не забувати університет та одне одного, допомагати колишнім однокурсникам у скрутні часи.

Дипломи випускникам вручали Мирослава Лендьел, Світлана Якімеліна, Юрій Останець, Микола Трофименко та Уляна Михайлишин.

Після нагородження «винуватці» свята разом із викладачами зробили спільне фото перед будівлею ректорату.

На факультеті суспільних наук вручили дипломи магістрам

Анастасія Лабик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.