Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На філологічному факультеті вперше зіграли в «Таємного друга»

У групі журналістів-четвертокурсників дедлайн гри був 6 грудня, проте студенти інших спеціальностей продовжили забавку в межах своїх колективів до Нового року, тож «Таємний друг» триває далі – переймайте

0 135
Студенти-четвертокурсники відділення журналістики влаштували флешмоб, який підхопив увесь філологічний факультет: гру в «Таємного друга», мета якої – не називаючи свого імені, передати подарунок іншій людині.
Нікіта Лісовець
Нікіта Лісовець

Автор ідеї – Нікіта Лісовець. Саме він запропонував одногрупникам зіграти, щоб зробити їх останній навчальний рік на бакалавраті яскравішим. Задум у хлопця народився так: «Про «Таємного друга» я дізнався, коли працював влітку в таборі наставником. Ми спостерігали, як ця гра допомагає дітям здружитися в колективі. Коли приїхав на навчання, то ідея зіграти в цю гру з одногрупниками з’явилася на початку вересня. Але в багатьох робота, купа практичних занять в університеті. Тому колективно вирішили, що пограємо ближче до дня Святого Миколая».

Як розповідає Нікіта, його завданням було написати імена всіх одногрупників на папері і провести таємне жеребкування. Відтак кожен мав подарувати презент так, щоб людина не дізналася, хто її таємний друг. «Невеличкий спойлер: ми так і не знаємо, від кого нам прийшли подарунки. Але це було круто і по-новорічному. Ми стали першою групою на факультеті, яка започаткувала цю традицію, а потім долучилися студенти інших відділень», – розповів ініціатор акції.

Журналісти-четвертокурсники: Валерія Мацола, Мирослав Лисович, Сніжана Безкровна
Журналісти-четвертокурсники: Валерія Мацола, Мирослав Лисович, Сніжана Безкровна

Першим гравцям забавка сподобалася. Один із них – Мирослав Лисович, який каже: «Вважаю гру в таємного друга або Санту не лише захопливою, а й особливою завдяки чудовим подарункам і непередбачуваним відкриттям. Мій Санта виявився справжнім майстром створення святкового настрою та пам’ятних моментів! Отримавши свій подарунок, я був приємно здивований. Особливо, коли виявилося, що він супроводжується чудовим роздрукованим фото, яке колись зробив однокурсник. Сподіваюся, цю традицію продовжать наші наступники, адже завжди цікаво створювати новорічний настрій для тих, хто тебе оточує».

У групі журналістів-четвертокурсників дедлайн гри був 6 грудня, проте студенти інших спеціальностей продовжили забавку в межах своїх колективів до Нового року. Тож «Таємний друг» триває далі – переймайте.

Марія Бондаренко, студентка відділення журналістики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.