Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На фізфаку влаштували благодійний турнір з волейболу

Спортивний захід організували, щоб зібрати кошти для діток Чертезької школи-інтернату до свята Миколая

0 287

На фізфаку влаштували благодійний турнір з волейболу

Володимир Лазур та Олександр Конопльов
Володимир Лазур та Олександр Конопльов
Від напруги після мозкового штурму та сесійного періоду, який невпинно насувається, завжди рятують заняття спортом. Про це пам’ятають і університетські підрозділи. Нещодавно в «Буревіснику» відбулися змагання з волейболу. Проте не відпочинок був головною метою.

Фізичний факультет став ініціатором благодійного турніру, щоб зібрати кошти для діток, які нині навчаються у Чертезькій школі-інтернаті. Долучитися до змагань могли команди всіх підрозділів вишу – інформацію поширили ще за тиждень до змагань.

«Нещодавно в Україні відзначали День благодійності, а попереду важливе для діточок свято – День святого Миколая, тому наш сьогоднішній захід буде приурочений цим подіям», – зауважив заступник декана Олександр Конопльов. Відтак привітав усіх очільник фізичного факультету Володимир Лазур, побажавши учасникам вдалої гри та плідного збору коштів для важливої цілі.

На фізфаку влаштували благодійний турнір з волейболу
Приємним сюрпризом для команд став чирлідерський виступ прекрасної половини фізичного факультету. Учасниці конкурсу «Міс фізичний факультет – 2018» на чолі з головою студради Світланою Кузьмою вразили своїм танцем та підтримкою.

До благодійного турніру долучилося 5 команд фізичного факультету («Дівчата-міс», збірні 1-го, 4-го, 6-го курсів та викладачів), два колективи економічного факультету та викладачі ПГК.

На фізфаку влаштували благодійний турнір з волейболу

Грали у двох групах за коловою системою, тобто кожна команда зіграла 3 волейбольні матчі.

«Ми долучилися до гри, щоб допомогти дітям отримати подарунки у таке велике й важливе для них свято. А ще ми завжди раді з нашими колегами провести товариську спортивну зустріч – уже готуємося до змагань серед викладачів університету», – розповідає викладач Природничо-гуманітроного коледжу Наталія Александра.

На фізфаку влаштували благодійний турнір з волейболуНа фізфаку влаштували благодійний турнір з волейболуПісля підбиття підсумків виявилося, що 3-є місце, доклавши неабияких зусиль для успішного виступу, посіла команда економічного факультету.

Підтримати своїх прийшов і голова студради економічного факультету Євгеній Марушкей: «Нашим основним стимулом для участі в турнірі було бажання надати допомогу тим, хто найбільше її потребує, – дітям. Економічний факультет неодноразово займався благодійністю, тож організація 2 команд на турнір не стала чимось несподіваним. Загалом, результатом задоволені, адже в такому форматі важливішою є саме участь, бо найкраща перемога – це розуміння того, що своїми діями допомагаєш іншим».

На фізфаку влаштували благодійний турнір з волейболуУ фінальному поєдинку зійшлися дві найсильніші команди – викладачі фізичного факультету та ПГК, котрі, до слова, посідають призові місця в змаганнях серед викладачів. Після запеклої боротьби друге місце дісталося команді Природничо-гуманітарного коледжу, перемогу ж вибороли викладачі фізичного факультету.

«Ми не засмутилися через невдачі на волейбольному майданчику: перемога не була для нас головною метою. А от наші викладачі, справді достойні суперники, показали неперевершений результат, тож ми дістали масу задоволення від спортивного дійства», – поділився враженнями гравець команди 1-го курсу фізичного факультету Андрій Рошко.
На фізфаку влаштували благодійний турнір з волейболу

Організатори турніру висловлюють щиру подяку всім учасникам акції й особисто завідувачу кафедри фізичного виховання доценту Іванові Маріонді за сприяння у проведенні змагань.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.