Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На ФСНі фахово поспілкувалися про електоральні процеси в Україні

Доповіді учасників конференції «Електоральні процеси в Україні: загальнонаціональні особливості та регіональні виборчі практики» стосувалися електоральних процесів у ЄС, США, «політичної корупції», міграційних процесів в Україні та Європі, феномену лідерства, принципів демократії тощо

0 111

На ФСНі фахово поспілкувалися про електоральні процеси в Україні

Юрій Остапець
Юрій Остапець
Факультет суспільних наук активно працює в науковому напрямі. Одним із доказів цього є нещодавня науково-практична конференція, тема якої нині є надактуальною: «Електоральні процеси в Україні: загальнонаціональні особливості та регіональні виборчі практики».

Конференцію проведено спільно з ГО «Асоціація політологів та міжнародників УжНУ». Модератором виступив доктор політичних наук, декан підрозділу Юрій Остапець. Він же і взяв вітальне слово, наголосивши на важливості розуміння молоддю сучасних виборчих процесів, які відбуваються в нашій державі. До відкриття конференції також був залучений Микола Вегеш – доктор історичних наук, завідувач кафедри політології і державного управління.

На ФСНі фахово поспілкувалися про електоральні процеси в УкраїніВарто зауважити, що всі матеріали конференції будуть надруковані в спеціальному збірнику. Туди ж увійдуть і доповіді учнів Ужгородської спеціалізованої ЗОШ I–III ст. № 2, котрі були учасниками спільного наукового заходу із ФСНівцями в рамках Дня відкритих дверей на факультеті.

Доповіді учасників стосувалися електоральних процесів у ЄС, США, «політичної корупції», міграційних процесів в Україні та Європі (зокрема, акцентували увагу на питанні збільшення кількості біженців та нелегальних мігрантів), феномену лідерства, принципів демократії тощо. Обговорення вийшло фаховим, змістовним,  цікавим. Оскільки для ФСНу такі заходи вже традиційні, то будемо очікувати нових тематичних конференцій, до яких факультет часто запрошує й студентів з інших підрозділів.

Катерина Хижняк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.