Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На хімічному факультеті теж організували благодійну акцію

Хіміки УжНУ збирали кошти на маленьку мрію Мукачівської школи-інтернату для сліпих та слабозорих дітей – бездротовий мікрофон

0 178

На хімічному факультеті теж організували благодійну акцію

Передноворічні дні – час магії та здійснення бажань. Хімічний факультет УжНУ влаштував благодійний захід, аби зібрати кошти на реалізацію маленької мрії Мукачівської школи-інтернату для сліпих та слабозорих дітей – придбання для її потреб бездротовий мікрофон.

Ініціювала захід доцентка кафедри екології та охорони навколишнього середовища, активна учасниця Волонтеріату УжНУ Світлана Делеган-Кокайко.

Під час акції на хімфаку пригощали кавою, чаєм та цукерками викладачів і студентів, а ті робили благодійні внески до скриньки.

Одна з організаторок, студентка Лідія Ірчак каже: «Ми часто не помічаємо, що майже кожен на нашій планеті потребує допомоги. Коли ідеться про благодійність, люди думають, що йдеться величезні суми… А реально багатьом треба не гроші, а турбота, увага. Іноді, аби зробити чиєсь життя веселішим і яскравішим, досить звичайної розмови. Це так приємно – бачити щиру усмішку на обличчі того, кому допомагаєш».

Загалом організатори благодійної акції закликали бути добрішими й простягати руку тим, хто цього потребує.

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.