Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На інженерно-технічному факультеті УжНУ ялинку прикрасили оригінальними іграшками з назвами спеціальностей

Новорічний подарунок рідному підрозділу зробило активне студентство

0 494

На інженерно-технічному факультеті УжНУ ялинку прикрасили оригінальними іграшками з назвами спеціальностей

Підрозділи Ужгородського університету прикрашаються до новорічно-різдвяних свят. Напередодні Дня святого Миколая на інженерно-технічному факультеті засвітила яскравими вогниками ялинка з унікальними дерев’яними іграшками.

На прикрасах вирізьблено абревіатуру факультету — ІТФ — та назв спеціальностей, за якими ведеться підготовка на інженерно-технічному факультеті: «Комп’ютерна інженерія», «Прикладна механіка», «Будівництво та цивільна інженерія», «Електроніка», «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». Такі брендовані іграшки є справжньою родзинкою новорічного дерева.

Ярослав Легета та Настя Джуган
Ярослав Легета та Настя Джуган

Як розповів заступник декана з виховної роботи Ярослав Легета, подарунок у вигляді ялинки факультету зробили студенти. Ініціаторами виступили активісти на чолі із заступником голови студради ІТФу Настею Джуган (яка, до слова, зробила сюрприз від себе, подарувавши оригінальні іграшки).

На інженерно-технічному факультеті УжНУ ялинку прикрасили оригінальними іграшками з назвами спеціальностейДівчина розповіла: студенти хотіли створити на факультеті святкову атмосферу. І це справді вдалося! Ялинку встановили біля деканату, і локація вже стала фотозоною не лише для інженерів, а й для іноземних студентів з медичного факультету № 2, які навчаються на тому ж поверсі.

Цікаво, що Настя дізналася, де можна замовити оригінальні прикраси, із реклами відомої закарпатської блогерки, випускниці відділення журналістики УжНУ Крістіни Третяк ☺. Н. Джуган побажала студентам відмінної сесії, бути доброзичливими та активними.

Своєю чергою, Ярослав Павлович додав: «Від імені деканату вітаю студентів з прийдешнім Новим 2020 роком та світлим святом Різдва Христового! Бажаю міцного здоров’я, творчого натхнення та нових звершень! Вдало скласти зимову сесію й гарно відпочити!»

Ольга Брайлян
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.