Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Найжіночніший підрозділ відбирав учасниць на конкурс «Міс філологічного факультету УжНУ – 2018»

Найближчим часом зможемо споглядати за дійством краси та грації, а дівчатам бажаємо наснаги у завоюванні глядацьких сердець і корони!

0 637

На факультеті, де панує жіночність, обирати красунь, які змагатимуться за корону підрозділу, – справа нелегка. Саме тому до завдання підійшли серйозно й з особливою увагою.

Найжіночніший підрозділ відбирав учасниць на конкурс «Міс філологічного факультету УжНУ – 2018»Перший етап – дефіле. Кожна з дівчат демонструвала граційну і впевнену ходу. Враховували не тільки модельні здібності студенток. Жіночність, відчуття смаку, погляд – прискіпливе журі оцінювало кожну деталь образу учасниць. Другим кроком було представлення – вміння в кількох словах змістовно, грамотно і цікаво презентувати себе і факультет. Остання й найважча частина відбору – оцінити акторський талант студенток, їхню майстерність подати себе у правильному світлі. Кожна з філологинь мала завдання зробити фото, на якому має зобразити певну емоцію. Додатковою умовою завдання стало залучення до його виконання сторонніх людей, що дало змогу журі побачити комунікативні навички конкурсанток і креативність.

Ольга Мочан
Ольга Мочан

«Багато хто сприймає конкурси краси дуже поверхово: думають, досить лише гарного обличчя. Насправді ж це конкурс на вміння добре триматися на сцені, гарно виглядати в кадрі, гідно пройти інтелектуальний етап, це конкурс на жіночність, відчуття смаку і вияв таланту. Тут недостатньо самої милої зовнішності. Саме тому ми серйозно підійшли до відбору, залучили камери, щоб дівчата краще відчули атмосферу справжнього конкурсу. Сподіваюся, зробимо правильний вибір!» – каже одна з організаторок і журі відбору четвертокурсниця Ольга Мочан.

Найближчим часом зможемо споглядати за дійством краси та грації, а дівчатам бажаємо наснаги у завоюванні глядацьких сердець і корони!

Юлія Шипович,
фото, відео Олега Хававчака,
монтаж Олександра Балеги
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.