Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На економічному обрали найпершу вродливицю

Цьогорічною переможницею конкурсу краси стала Каріна Гудак

0 531
На економічному обрали найпершу вродливицю
На економічному обрали найпершу вродливицю
24 листопада веселий дружній колектив економічного факультету зібрався у Закарпатському облмуздрамтеатрі, аби обрати найвродливішу першокурсницю. Прийшли на свято й гості з інших факультетів, ректорату, ОДА та мерії.

Святковий захід почався неочікуваною приємністю: юне покоління економістів, чиї батьки викладають на факультеті, декламували вірші про те, як вступатимуть до УжНУ, та розповідали про нелегку долю викладацької дитини: малюки з пелюшок чують про гроші, векселі, бюджет…

Офіційну частину відкрив проректор УжНУ Олександр Сливка, який привітав присутніх зі святом та наголосив на тому, що абітурієнти зробили правильний вибір, вступивши на економічний факультет.

На економічному обрали найпершу вродливицю

Віталій Сержанов

Відтак з вітальними словами до присутніх звернулися директор департаменту економіки Закарпатської ОДА Денис Ман та заступник ужгородського міського голови Олександр Білак. «Здобувайте якісні знання, засвоюйте їх на практиці – і робімо нашу державу набагато кращою», – закликав Денис Ман. Олександр Білак долучився до вітань і нагородив почесними грамотами Ужгородської міської ради співробітників та студентів факультету.

Декан підрозділу Віталій Сержанов побажав студентам знайти себе в житті й мати і моральне, і матеріальне задоволення від своєї професії. Окрім вітальних слів, традиційно оголосив наступний день Днем здоров’я та вручив грамоти студентам-активістам.

Восьмеро красунь-учасниць постали перед глядачами в чотирьох тематичних виходах: демонстрували вбрання, відповідно до пір року. Окрім того, кожна трохи розповіла про себе та свої захоплення.

На економічному обрали найпершу вродливицю

Конкурсантки

Між виходами міс на сцені виступила команда черлідерів, співали студентки Вікторія Пінзель та Вікторія Булеца, танцювальними постановками вражала студія сучасного танцю «Бліц», а Олександр Мастиляк порадував грою на електрогітарі. У гості до економістів зазирнули й друзі-юристи з команди КВН «Без мандата».

На економічному обрали найпершу вродливицю

Без манадата

На економічному обрали найпершу вродливицю

Особливо потішив публіку конкурс із викладачами: Віталій Герзанич, Олександр Молнар та Віктор Стегура й собі змагалися за звання «Містер викладач дві тисячі шішнадцятого року». Перемогу здобували… дефілюючи з жіночими сумочками.

Веселила публіку команда КВН економічного факультету «Ва банк», вирішивши взяти не лише жартами, але й ефектом несподіванки: гумористи залучили до виступу викладача Романа Завадяка – разом з’ясовували, як поліпшити імідж викладачів. Втім найкращу пропозицію висунула донька Романа Завадяка, яка не лише дала Олександру Молнару пораду, а й для впевненості, що він її зрозумів, перепитала: «Шоні, чуєш?»

На економічному обрали найпершу вродливицю

Свято не може тривати вічно, тож наблизився час оголошення нової міс факультету. Красуні дістали нагороди в номінаціях «Міс стиль», «Міс фото», «Міс дружність», «Міс інтернет-симпатія», «Міс ніжність», «Міс артистизм», «Міс чарівність» та «Міс усмішка». Цьогорічною переможницею конкурсу краси стала Каріна Гудак.

Насичений вечір продовжили в одному з нічних клубів міста.

Ксенія Шокіна,
фото Роберта Паппа та Петра Будая
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.