Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Наукова робота студентки кафедри обліку і аудиту УжНУ відзначена дипломом Всеукраїнського конкурсу

Студенти і викладачі щиро вітають Крістіну Вайду та її наукового керівника Романа Шуллу з перемогою і бажають дальших досягнень у науковій та практичній сфері!

0 71
Крістіна Вайда
Крістіна Вайда
У 2022/2023 навчальному році Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» відбувався на базі кафедри економіки, обліку і оподаткування Національного університету «Чернігівська політехніка».
Роман Шулла, Крістіна Вайда
Роман Шулла, Крістіна Вайда

На участь у змаганні було надіслано 80 наукових робіт 90 авторів, які стосуються різноманітних проблем теорії обліку та сфер їх практичного вирішення. За підсумками рецензування праць рішенням галузевої конкурсної комісії був сформований відповідний рейтинговий список.

Наукова робота студентки кафедри обліку і аудиту ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (магістерський рівень вищої освіти, освітня програма «Облік і оподаткування») Крістіни Вайди на тему «Організаційно-методичні підходи до управлінського обліку: досвід міжнародних компаній та вітчизняна практика» ввійшла до групи призових робіт, здобувши диплом ІІІ ступеня.

Грамотою також відзначений керівник наукової роботи – доцент кафедри обліку і аудиту Ужгородського університету Роман Шулла.

Колеги щиро вітають Крістіну та її наставника з перемогою і бажають дальших досягнень у науковій та практичній сфері!

За інформацією
Вікторії Левкулич
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.