Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Правники УжНУ визначили свою першу факультетську красуню

Десертом відзначення Дня юриста та 25-ї річниці юридичного підрозділу в Ужгородському університеті стала масштабна концертна програма в обласному муздрамтеатрі

0 1 191
Яскравим завершенням урочистого відзначення Дня юриста та 25-ї річниці правничого підрозділу в Ужгородському університеті стала концертна програма в обласному муздрамтеатрі. Студенти, викладачі та численні гості зібралися, аби насолодитися виступами талановитих юрфаківців і обрати першу красуню факультету.
Дійство зібрало повний зал глядачів
Дійство зібрало повний зал глядачів

Днем раніше чимало вітальних слів прозвучало на урочистому засіданні трудового колективу юридичного, а вже 12 жовтня правники змагалися за звання найспритнішої команди у футболі та волейболі, після чого – святковий концерт «на десерт». Його, до слова, зробили в національному стилі, гармонійно поєднавши все: декорації, вбрання конкурсанток, українські пісні й танці.
Правники УжНУ визначили свою першу факультетську красуню

Ярослав Лазур
Ярослав Лазур

Дійство розпочали з вітань декана Ярослава Лазура, котрий подякував усьому професорсько-викладацькому складу за невтомну працю, а також відзначив, що гордістю й славою юрфаку були, є і будуть його сумлінні студенти. Не міг Ярослав Володимирович не згадати корифеїв, котрі стояли біля витоків творення юридичної освіти в краї: Хому Олексика, Олександра Семерака, Василя Ярему, Василя Фазикоша, Володимира Галаса, Любов Нечипорук та інших. Професор Лазур привітав переможців спартакіади, вручив грамоти активістам, котрі долучилися до організації вечора, й наостанок нагадав присутнім кредо факультету, що доводить: святкування на юрфаку відображають якість щоденної роботи.

Василь Гомонай
Василь Гомонай

Не оминув важливого заходу й заступник міського голови Ужгорода Василь Гомонай. Він за сумісництвом є доцентом кафедри конституційного права та порівняльного правознавства, тож, звертаючись до студентів, жартома зауважив: «Сьогодні не буде трьох питань, буде лише одне побажання – гарно відсвяткувати».

Олександр Дроздов вручає нагороду Степану Литвину
Олександр Дроздов вручає нагороду Степану Литвину

Гостем вечора став Олександр Дроздов – Голова Вищої кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури, президент Спілки адвокатів України, доцент кафедри кримінального процесу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого. Звернувшись до присутніх із вітаннями, він наголосив, що від викладачів і студентів залежить майбутнє нашої держави. Побажавши довголіття та успіху, вручив нагороди від Спілки адвокатів кільком доцентам юрфаку УжНУ.
Правники УжНУ визначили свою першу факультетську красуню

Микола Ясевич
Микола Ясевич

Від імені Закарпатської митниці ДФС виступив заступник начальника установи Микола Ясевич, котрий зізнався: заходи з нагоди 25-річчя факультету так запали йому в душу, що він закохався в цей підрозділ. Винуватцям торжества побажав професійних здобутків і зауважив, що в планах є певне переформатування діяльності Митної школи, котру впроваджують разом із ужнівцями.

Розділити радість від свята прийшло й чимало інших поважних гостей: доцент кафедри конституційного права та порівняльного правознавства Роман Сарай, котрий побажав факультету будувати взаємини на основі сімейних традицій і принципів; заступник начальника Головного управління ДФС у Закарпатській області Степан Кіяк, віце-президент ФЛСУ Станіслав Кравчук, голова Ужгородського міськрайонного суду Віктор Данко.

Виступає Мар'яна Жемонська
Виступає Мар’яна Жемонська

Правники УжНУ визначили свою першу факультетську красуню

Відтак перейшли до розважальної частини, яка не залишила байдужим нікого. Дев’ять претенденток на головну корону юрфаку з’являлися перед публікою в чотири виходи, демонструючи власну харизму в образі козачок чи ніжність у сукнях, декорованих вишитими візерунками у національному стилі.

Запал енергії зал поглинав від хореографічних виступів ССТ «Blitz» та зразкового ансамблю народного танцю «Джерельця Карпат». Вокалом розчулили всіх студенти правничого підрозділу Владислава Авдєєнко, Мар’яна Жемонська та Володимир Луцьків. А кількості команд КВН на юридичному можна тільки позаздрити! Якісних жартів вечору підкинули «Лихие» (І курс), улюблені «Без мандата» та команда студентів спеціальності «Міжнародне право», котрі йменували себе «Лазур band»:). Ну, і не можна не згадати запальних ведучих, випускників-правників та колишніх КВН-івців, що творили настрій свята, – Володимира Гончарука та Богдана Штефанюка.

Правники УжНУ визначили свою першу факультетську красунюОднак найбільш напруженим став фінал – оголошення титулів та оприлюднення імені головної цьогорічної красуні. За рішенням журі результати виявилися такими:

Правники УжНУ визначили свою першу факультетську красуню

Правники УжНУ визначили свою першу факультетську красуню

 Ірина Репинець
Ірина Репинець

Міс глядацьких симпатій та Міс чарівність – Дарина Грицула; Міс дружність – Іонела Лумей; Міс фото – Даніела Федина; Міс грація – Поліна Малеш; Міс артистизм – Антоніна Крайняк; Міс оригінальність – Ангеліна Куцик; Міс елегантність – Ірина Репинець; Міс ніжність – Вікторія Росоха.

Титул другої віце-міс завоювала Дарина Грицула, першої ж – Антоніна Крайняк. А представляти свій факультет на всеуніверситетському конкурсі краси й гордо носити звання «Міс юридичного факультету – 2018» може Ірина Репинець. Вітаємо кожну з конкурсанток!

Завершили святкування Дня юриста в одному з нічних клубів міста. Варто зауважити, що підрозділ розпочав серію ужнівських святкувань і вже незабаром кожен факультет обере свою першу вродливицю, відтак усі вони зустрінуться на «Міс УжНУ».

Катерина Хижняк
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.