Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Факультет історії та міжнародних відносин розвиває співпрацю зі словацьким DTI університетом

0 175
25 квітня в межах Тижня факультету історії та міжнародних відносин відбулася вже традиційна зустріч зі словацькими партнерами і друзями: знаним педагогом, ректором DTI (Словаччина), професором Томашем Ленгєлфалуші та проректором, доктором наук Мирославом Шкодою.

Факультет історії та міжнародних відносин розвиває співпрацю зі словацьким DTI університетомПід час робочої зустрічі обговорили освітні програми «Історія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти та другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 014 Середня освіта галузь знань 01 Освіта / Педагогогіка та «Бізнес-адміністрування» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент». За результатами обговорення всі рекомендації щодо удосконалення цих програм оформлено нашими словацькими партнерами у вигляді рецензій.

Факультет історії та міжнародних відносин розвиває співпрацю зі словацьким DTI університетомПриємною частиною зустрічі стало вручення подяки за співпрацю деканові факультету Віталію Андрейку та заступниці декана Вікторії Бондаренко.

Нагадаємо, що за останні 4 місяці співпраці з DTI університетом:

• було проведено низку офлайн- та онлайн-лекцій науковцями DTI для студентів наших спеціальностей;

• деканом факультету було здійснено робочий візит та прочитано лекції для словацьких студенів;

• організовано гуманітарну допомогу для наших воїнів разом зі словацькими партнерами;

• подано спільний проєкт за програмою KEGA;

• проходять міжнародне стажування науково-педагогічні працівники факультету на базі DTI;

• заплановано участь словацьких партнерів у міжнародній науково-практичній конференції «Чехи, словаки та українці в історичних, суспільних і культурних віражах. До 30-річчя проголошення незалежності Чеської Республіки та Словацької Республіки», що відбудеться 11–13 травня 2023 року.

За інформацією ФІМВ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.