Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Різдво близько: студенти УжНУ поділилися ідеями подарунків на свято

Пам’ятайте, що гостинці – це вияв вашої уваги і турботи, не втомлюйтеся зігрівати ними серця ваших близьких

0 84
Різдво – особливий час, коли серце наповнюється теплом, з’являється бажання ділиться ним і дарувати позитив іншим у вигляді подарунків, вибір яких може бути нелегким завданням. А якщо звернутися до головних експертів – студентів? Вони, як ніхто інший, знають, що означає практичність і стиль. Ми зібрали для вас декілька думок від них про варіанти різдвяних гостинців.
Христина Руденко
Христина Руденко
Вікторія Перешило
Вікторія Перешило

«Я вважаю найкращим подарунком на Різдво те, що залишає приємні емоції й святковий настрій. Це може бути теплий одяг, якась цікава річ або й просто мандаринки. Про подарунок зазвичай думаю заздалегідь, дізнаючись про вподобання конкретної людини, а перед тим, як дарувати, – красиво упаковую», – ділиться студентка інженерно-технічного факультету Христина Руденко.

«Найкращий презент на Різдво той, що від чистого серця. Я люблю дарувати речі, які зроблять людину щасливою. Це можуть бути якісь приємні дрібнички. Завжди намагаюся обрати гостинець, який буде доречним і цінним для отримувача. Що саме даруватиму цьогоріч, ще не визначилася, але маю декілька варіантів: речі для дому й відпочинку; подарункові сертифікати в улюблений магазин; досвід та емоції (наприклад, сертифікат у ресторан чи на концерт); ручні вироби; абонемент в басейн або спортзал; заняття улюбленим видом діяльності; канцелярське приладдя, шоколад, квіти», – розповідає студентка факультету суспільних наук Вікторія Перешило.

Віталій Грицан
Віталій Грицан
Неля Куруц
Неля Куруц

«Не можу описати, наскільки я люблю робити подарунки! Найголовніше, аби для цього були фінансові можливості. Коли вони є, то будь-що можна вигадати. Обов’язково мають бути мандарини й плюшеві іграшки. Якщо є можливість – техніка», – каже студент стоматологічного факультету Віталій Грицан.

«Найкращий подарунок для близьких мені людей – час, проведений разом у теплій, сімейній атмосфері. Я планую дарувати те, що людина давно хотіла, але якось пов’язати це із зимовою тематикою. Або річ, яку зовсім не очікувала, аби було приємне здивування, бо емоції – один із найкращих подарунків», – коментує студентка географічного факультету Неля Куруц.

Аліна Поштак
Аліна Поштак

«Різдво – це зимове свято, тому обираю для подарунків щось новорічне, атмосферне. Наприклад, одяг чи якісь тепленькі речі. Також, можливо, подорож у Буковель або деінде, яка залишить гарні спогади. Якщо подарунок для коханого, то щось спільне і значуще для обох. Цього року я планую дарувати полотно з фотографією та парні костюми», – каже студентка факультету суспільних наук Аліна Поштак.

Пам’ятайте, що подарунок – це вияв вашої уваги і турботи. Нехай ідеї студентів надихнуть вас і зроблять вибір презентів радісним завданням. А подароване принесе вашим близьким море позитивних емоцій.

Сніжана Безкровна,
студентка відділення журналістики
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.