Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Спортивна наука УжНУ отримала міжнародний сертифікат

Головним результатом поїздки, звичайно, є те, що про наш університет тепер більше знають спортивні науковці за кордоном

0 708
Спортивна наука УжНУ отримала міжнародний сертифікат
Спортивна наука УжНУ отримала міжнародний сертифікат
26–27 травня в Румунії, у місті Сучаві, відбулася міжнародна наукова конференція «Тенденції та перспективи фізичної культури і спорту», організована Сучавським університетом імені Штефана Чел Маре, факультетом фізичної культури і спорту Університету Галац (Нижній Дунай), а також Міжнародним інститутом фізичної освіти та спорту з Кишинева (Молдова). 

Досягнення спортивної науки Ужгородського університету вперше представили науковцям Румунії доцент кафедри фізичного виховання, кандидат наук з фізичного виховання і спорту Ярослав Філак та доцент кафедри фізичної реабілітації, кандидат медичних наук Фелікс Філак. Доповідь «Заняття з фізичного виховання у допоміжній школі для дітей з вадами інтелектуального розвитку» виголосив Ярослав Філак.

Спортивна наука УжНУ отримала міжнародний сертифікат

Під час конференції

Слід відзначити високий рівень організації конференції, яка проходила на базі студентського містечка Сучавського університету. Наші викладачі ознайомили господарів конференції, а також ректора кишинівського вишу, з особливостями Ужгородського національного університету, подарували буклети та книги про УжНУ, обговорили проблеми спортивної науки, які хвилюють учених Румунії та Молдови. Нові друзі запросили ужгородців у майбутньому відвідувати такі форуми.

Головним результатом поїздки, звичайно, є те, що про наш університет тепер більше знають спортивні науковці за кордоном.

За інформацією доцента кафедри фізичного виховання Ярослава Філака
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.