Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Освітні програми спеціальності «Облік та оподаткування» економісти УжНУ обговорили зі стейкхолдерами

У зустрічі, організованій у залі ректорату, взяли участь студенти, викладачі, стейкхолдери з департаменту фінансів ОВА, Закарпатського територіального відділення Всеукраїнської професійного громадської організації «Спілка аудиторів України», приватних підприємств, ФОПи та інші зацікавлені

0 91
Про випуск висококваліфікованих фахівців, створення комфортнішого та прогресивнішого середовища для здобуття освіти, роль стейкхолдерів у формуванні практичних навичок студентів йшлося на зустрічі, яку організував економічний факультет УжНУ.
Освітні програми спеціальності «Облік та оподаткування» економісти УжНУ обговорили зі стейкхолдерами

Віталій Сержанов
Віталій Сержанов

Як зауважив декан підрозділу Віталій Сержанов, діалог зі стейкхолдерами освітніх програм у межах спеціальності 071 «Облік і оподаткування» щодо вдосконалення освітніх програм з урахуванням практичної складової – важлива складова для дальшого розвитку.

– На ринку є великий попит на спеціалістів цього напрямку, запитів дуже багато. Але не всі знають про можливості, які відкриваються для випускників, хтось хвилюється через роботу з цифрами. Тому сьогодні важливі такі обговорення й популяризація навчальних програм, – додав Віталій Сержанов.

Галина Колісник
Галина Колісник

Завідувачка кафедри обліку та аудиту Галина Колісник розповіла про спеціальність, особливості навчання, практику й роботу податківців, аудиторів, бухгалтерів.

Долучилися до заходу й працедавці, що дозволило об’єктивніше оцінювати ситуацію й виробити нові концепти для поліпшення спеціальності.

– Багато студентів з економічного факультету УжНУ працюють у податковій, це чудові спеціалісти. Робота у нас вимагає знання законодавства, фахових навичок, бажання вчитися, бути готовим до змін і швидко адаптуватися до новацій, – підкреслив заступник начальника Головного управління ДПС у Закарпатській області Степан Кіяк, додавши, що завжди готовий до такого діалогу.

Освітні програми спеціальності «Облік та оподаткування» економісти УжНУ обговорили зі стейкхолдерамиПоділитися досвідом і долучитися до оптимізації програми прийшла і Марта Волощук, голова ради Територіального відділення Асоціації платників податків України в Закарпатській області. Вона розповіла про свій шлях як податківця та бухгалтера, важливість знання основ і постійного розвитку.

Серед інших у діалозі взяли участь студенти, викладачі, стейкхолдери з департаменту фінансів ОВА, Закарпатського територіального відділення Всеукраїнської професійного громадської організації «Спілка аудиторів України», приватних підприємств, ФОПи та інші.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.