Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти УжНУ почули плани кандидатів на пост голови Студентської ради університету

25 квітня ужнівська молодь визначиться, хто очолить вищий колегіальний виконавчий орган студентського самоврядування університету

0 520
Студенти УжНУ почули плани кандидатів на пост голови Студентської ради університету
Нещодавно в УжНУ відбулися дебати кандидатів на пост голови Студентської ради вишу, де було озвучено їхні програми, що демонстрували бачення цими активістами дальшого розвитку університету.

Студенти УжНУ почули плани кандидатів на пост голови Студентської ради університету

Послухати виступи кандидатів прийшло чимало студентів, адже вже 25 квітня їм доведеться зробити свій вибір і визначитися, хто ж очолить вищий колегіальний виконавчий орган студентського самоврядування університету.

Першою виступила студентка четвертого курсу економічного факультету Вікторія Микулянець, котра розповіла присутнім деякі моменти своєї біографії, повідала деталі своєї громадської роботи, зокрема організацію студентських поїздок за кордон, сприяння в проведенні культурно-масових заходів тощо. Запевнила, що поглибить і розширить сферу дотеперішньої діяльності в загальноуніверситетському контексті, продовжуватиме добрі усталені традиції й започатковуватиме нові.

Відтак озвучив свої плани третьокурсник юридичного факультету Павло Величко, який бачить основне поле своєї діяльності в заходах, що дадуть змогу упорядкувати й полегшити життя студентів: і в навчанні, і в дозвіллі. Крім того, прагнутиме поглибити контакти Студради з органами влади й місцевого самоврядування, активізувати участь студентського органу в управлінні вишем.

Останнім вийшов за трибуну Тарас Гринчак, студент третього курсу стоматологічного факультету. Він представив свій проект «Студентська рада 2.0», особливість якого – у намірі розділити діяльність Студради на певні сегменти, де кожна ланка сумлінно працюватиме у відповідному напрямку – навчальному, науковому, культурно-спортивному, міжнародному тощо.

Захід дав змогу кожному на власні очі побачити й почути кандидатів, з’ясувати, якими методами й засобами молоді активісти досягатимуть єдиної для всіх мети – поліпшення студентського життя.

Марія Шелельо
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.