Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти факультету здоров’я та фізвиховання стали сертифікованими фахівцями з класичного масажу та СПА-технологій

20 кращих студентів ІІ–ІІІ курсів спеціальностей «Фізична терапія. Ерготерапія» та «Фізична культура і спорт» на Сонячному Березі Болгарії 3 місяці вдосконалювали навички різних видів масажу та навчалися нового

0 271

Студенти факультету здоров’я та фізвиховання стали сертифікованими фахівцями з класичного масажу та СПА-технологій

Упродовж усього літа студенти факультету здоров’я та фізичного виховання УжНУ мали закордонну практику: використовували наявні навички та набували нових у Болгарії. 8 жовтня молоді вручили міжнародні сертифікати про вміння виконувати різні види масажів та опанування інших технік SPA, запропонували нові цікаві можливості.
Ярослав Філак
Ярослав Філак

Три місяці двадцятеро кращих студентів ІІ–ІІІ курсів спеціальностей «Фізична терапія. Ерготерапія» та «Фізична культура і спорт» зі своїм керівником – доцентом факультету Ярославом Філаком – провели у Сонячному Березі Болгарії – там удосконалювали навички різних видів масажу й навчалися досі невідомого для себе (приміром, роботи в турецькій бані – хамамі – й тайського масажу). Між тим відпочивали й розважалися, відзначали дні народження і дізнавалися одне одного ближче. «Курортна» практика принесла свої плоди: нині молодь може похвалитися сертифікатами міжнародного зразка, що засвідчують їхні вміння.

Еркан Чавуш вручив подяку Івану Миронюку
Еркан Чавуш вручив подяку Івану Миронюку

Привітати новоспечених масажистів зібралися декан факультету Іван Миронюк, генеральний директор «Calypso tour ua» Еркан Чавуш, викладачі, що допомагали в реалізації та організації практики.

Дістали цього дня молоді фахівці не лише сертифікати, а й пропозиції – пан Чавуш розповів і про нові можливості для практики й стажувань із можливостями майбутнього працевлаштування за кордоном – у Туреччині, Словаччині, Болгарії, Австрії.

Студенти факультету здоров’я та фізвиховання стали сертифікованими фахівцями з класичного масажу та СПА-технологійПісля перегляду відеоспогаду про практику почули й відгуки безпосередніх її учасників – молодь задоволена: «Це те літо, яке запам’ятається на все життя!».

Наразі ж Еркан Чавуш пропонує студентам стати учасниками практики в нових курортних сезонах – восени та взимку, відтак – улітку. До того ж пан Чавуш анонсував відкриття при УжНУ підготовчого центру забезпечення міжнародних практик та стажувань, що дасть молоді нагоду вдосконалювати свої здібності.

Декан факультету Іван Миронюк запевнив Медіацентр, що проходження практики під час навчального року засвоєнню освітньої програми не завадить: сесію складатимуть достроково або навчатимуться за індивідуальним планом. Тож ця пропозиція є ще й чудовою мотивацією: нагода пройти закордонну практику випаде лише найкращим студентам.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.