Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти й керівництво факультету МЕВ відвідали одне з провідних підприємств області

Під час зустрічі з адміністрацією компанії «Jabil Circuit Ukraine» ішлося про розвиток успішного партнерства між факультетом і підприємством

0 60
Нещодавно студенти факультету міжнародних економічних відносин разом із деканом Миколою Палінчаком і йоно заступницею Катериною Брензович мали навчальну екскурсію на одному з провідних підприємств нашої області – «Jabil Circuit LTD».

Студенти й керівництво факультету МЕВ відвідали одне з провідних підприємств області«Джейбіл» є надійним партнером для понад 400 світових брендів, пропонуючи комплексні рішення й послуги з проєктування, виробництва та ланцюгів поставок. Завдяки більш ніж півстолітньому досвіду роботи в різних галузях і мережі з понад 100 заводів у всьому світі, компанія поєднує глобальні й локальні практики для надання технологічних рішень.

«Jabil Circuit Ukraine» став одним із основних працедавців для випускників факультету з перших років його роботи. Тісна співпраця з роботодавцями та розуміння потреб ринку праці є головною передумовою успіху освітніх програм підрозділу.

Студенти й керівництво факультету МЕВ відвідали одне з провідних підприємств областіПід час зустрічі з керівництвом компанії – гендиректором Ігорем Фоменком, керівницею служби управління персоналом Анастасією Рудько, випускником факультету Василем Густеєм, який працює заступником директора з розвитку бізнесу, – йшлося про розвиток успішного партнерства між факультетом і «Джейбіл».

Знання іноземних мов, міжнародної економіки, навички роботи з інформаційними технологіями, відкритість до саморозвитку та подальшої освіти є ключовими для компанії при розгляді кандидатів на роботу. Водночас утт також пропонують роботу випускникам без попереднього досвіду.

Під час зустрічі представники «Джейбіл» наголосили на потребі посилення практичної складової навчання. У підсумку досягли згоди щодо низки нових ініціатив між сторонами, зокрема:

  • можливості оплачуваного стажування для студентів старших курсів;
  • організації дводенного воркшопу на базі підприємства, під час якого студенти зможуть спробувати себе в ролі працівника компанії;
  • дальших навчальних зустрічей для студентів з провідними фахівцями, щоб посилити взаємодію між факультетом і компанією.

Студенти й керівництво факультету МЕВ відвідали одне з провідних підприємств областіПриємною несподіванкою стала зустріч з випускниками ФМЕВ, які нині посідають керівні посади в «Джейбіл». Нині близько 30 випускників факультету міжнародних економічних відносин успішно будують свою кар’єру в компанії.

Гостям влаштували екскурсію виробництвом, під час якої молодь побачила високотехнологічні виробничі процеси й ознайомилася з основними напрямками роботи підприємства.

Після таких оглядин студенти зустрілися з регіональною фінансовою директоркою Катериною Ковальською, фахівцем з підготовки кадрів Альоною Приходько, начальником відділу з питань управління закупівлями Іваном Полюжиним, очільницею підрозділу планування Ренатою Палінчак і начальницею підрозділу закупівлі Беатою Палінчак, дізналися про наявні можливості й переваги роботи у глобальній компанії.

Молодь відвідала навчання, організоване керівницею відділу планування Ярославою Пророк та старшим фахівцем з планування Мирославою Стеців, завдяки яким удалося ліпше зрозуміти структуру, сферу діяльності компанії, особливості роботи відділу. Студенти спробували себе в ролі фахівців і на бізнес-прикладах сформували статистичні Supply та Capacity Commit, підготували замовнику Customer Commit, прокалькулювали валовий дохід (Revenue) від продажу продукту.

Екскурсія й зустріч із представниками «Джейбіл» дали студентам добре уявлення про підприємство, зміцнили зв’язки між факультетом МЕВ й українським офісом американської компанії.

За інформацією міжнародних економічних відносин
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.