Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти-психологи ознайомилися з діяльністю Центру пробації Закарпатської області

Професорка Уляна Михайлишин від імені колективу кафедри психології та студентів висловила вдячність очільникові підрозділу Віталію Муралю за конструктивну, цікаву і корисну розмову

0 144

Студенти-психологи ознайомилися з діяльністю Центру пробації Закарпатської області

Зустрічі студентів із потенційними роботодавцями вже стали доброю традицією кафедри психології. Днями чергова відбулася з участю начальника Центру пробації Закарпатської області, полковника внутрішньої служби Віталія Мураля під керівництвом завідувачки кафедри, професорки Уляни Михайлишин.

Гість пояснив студентам бакалаврату і магістратури, що таке пробація, ознайомив з метою діяльності її органів, досудовою, наглядовою та пенітенціарною пробацією. Наголосив про перевагах. Обговорили і власне особливості роботи психолога в установі та роль психологічних знань у цій сфері.

Спілкувалися щодо дальшої співпраці й можливостей проходження практики студентами на базі Центру пробації, проведення досліджень під час написання магістерських та бакалаврських робіт, про вакансії та працевлаштування.

Завідувачка кафедри Уляна Михайлишин, підсумовуючи, наголосила на необхідності таких зустрічей і висловила вдячність від імені колективу кафедри психології та студентів начальнику Центру пробаціі у Закарпатській області Віталію Муралю за конструктивну, цікаву і корисну розмову.

Кафедра планує й надалі активно залучати фахівців до зустрічі зі студентами.

За інформацією кафедри психології
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.