Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти-туризмознавці ділилися думками щодо розвитку галузі на науковій конференції

Говорили про туризм як фактор інтеграції в міжнародний економічний простір

0 105
Студенти-туризмознавці ділилися думками щодо розвитку галузі на науковій конференції
Учасники конференції
Днями на факультеті туризму та міжнародних комунікацій відбулася чергова ІІІ науково-практична студентська конференція «Туризм як фактор інтеграції в міжнародний економічний простір».

У вступному слові декан факультету Наталія Габчак наголосила на актуальності й важливості такого студентського зібрання, адже для молоді, яка тільки набуває досвіду, важливою є комунікація, що має на меті обговорення питань, котрі стосуються актуальної проблематики внутрішнього й міжнародного туризму саме очима нового покоління, майбутніх фахівців у сфері обслуговування.

Студенти-туризмознавці ділилися думками щодо розвитку галузі на науковій конференціїНа конференції представили 16 доповідей, тематика яких була різноманітною і стосувалася актуальних проблем і шляхів організації ефективного забезпечення інноваційного розвитку туризму в регіоні.

Чимало уваги надали й особливостям сучасного міжнародного туризму. У своїх доповідях студенти акцентували увагу на розвитку різновидів туризму та перспективах використання сучасних технологій у туристичній діяльності, що викликало жваве обговорення в присутніх.

Приємно, що участь у черговій ІІІ науково-практичній студентській конференції «Туризм як фактор інтеграції в міжнародний економічний простір» узяли не тільки студенти старших курсів, а й новачки факультету, що може служити прикладом для інших одногрупників.

Студенти-туризмознавці ділилися думками щодо розвитку галузі на науковій конференціїЗагалом захід пройшов на доброму науковому рівні, мети було досягнуто. За підсумками студентської конференції планується підготувати й видати збірник наукових праць.

За інформацією заступника декана факультету туризму та МК
з наукової роботи, доцента Андрія Мельника
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.