Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти УжНУ заснували першу на Закарпатті краудфандингову платформу

Зі створеним онлайн-майданчиком incomm.space всяк охочий зможе дістати фінансову підтримку цікавої громадської ініціативи

0 153

Студенти УжНУ заснували першу на Закарпатті краудфандингову платформу

Наша молодь приємно дивує своєю діяльністю. Студенти УжНУ Саша Резнік і Паша Поліха – громадські активісти. Окрім того, вони щодня втілюють цікаві проєкти, тісно пов’язавши життя з творчими ідеями. Цього літа Саша й Паша стали одними із засновників першої краудфандингової платформи на Закарпатті – incomm.space. Тепер разом у команді забезпечують її діяльність.

Історія.

Спершу Саша й Паша розробляли проєкти соціального характеру, чим, власне, займаються й досі. Писали конкурсні заявки на міжнародні та українські ґранти, порушували питання безпеки на дорозі серед громадськості. Як наслідок – робочий проєкт «Безпека пішоходів». У рамках цієї ініціативи молоді люди відвідували заклади освіти та розповідали юним пішоходам про важливість використання світловідбивних елементів.

Втілювати такі проєкти – завдання доволі непросте. Одна з перешкод – пошук фінансування на закупівлю необхідних світловідбивних елементів і брошур з цікавою інформацією, які мають популярність серед школярів. Місяці спроб, вагань і вкладених сил. І ось з’явилося рішення – створити краудфандингову платформу, де всяк охочий зможе підтримати цікаву ініціативу. Генератор креативних ідей, як називає її команда incomm.space.

Про «Креативна молодь змінить Україну»

Восени 2019 року Саша і Паша навчалися проєктного менеджменту у Львові за підтримки фонду ім. Богдана Гаврилишина. До речі, цей громадський діяч і меценат світового рівня відвідав наш університет під час святкуванння 70-річчя вишу – у 2015 році. А ось про студентів зняли невеличке інтерв’ю про те, як вони створили краудфандингову платформу incomm.space. Там гори, спогади і просто цікава інформація. Рекомендуємо переглянути!

Відгук про програму «Креативна молодь змінить Україну»

Мурашки по шкірі від того, що ми бачимо і чуємо вас — наші любі випускники програми «Креативна молодь змінить Україну» ?Вже рік, як ви пішли в креативне плавання реалізації своїх проєктів. Вже рік, як ми бачимо ваше стрімке зростання ?Ми хочемо, щоб його побачили й інші ♥Сьогодні час замотивувати випускників «Креативна молодь змінить Україну 2.0» чудовими Сашою та Пашою з прекрасного міста Ужгород, що на Закарпатті.Вони розповіли про свій проєкт краудфандингової платформи incomm.space, його життя, плани на майбутнє та поділились інсайтами і факапами проєкту ?Цікаво? Обов’язково дивись відео ♥#ChangeUkraine #креативнамолодь #запідтримкиукф #укф #creativeUkraine #креативнаУкраїна

Опубликовано Фонд Родини Богдана Гаврилишина / Bohdan Hawrylyshyn Family Foundation Среда, 9 сентября 2020 г.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.