Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студенти юрфаку набиралися знань у Закарпатському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України

Юні правознавці дізналися про загальні й основні напрямки діяльності Центру як установи науково-дослідного спрямування, історію її створення та структуру; види експертиз та перспективність професії кримінального експерта

0 108
4 жовтня студенти юридичного факультету УжНУ мали семінарське заняття, а заразом й ознайомчу екскурсію, у Закарпатському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС України. Візит відбувся у межах договору про співпрацю НДЕКЦ МВС України з Ужгородським національним університетом.

Студенти юрфаку набиралися знань у Закарпатському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС УкраїниСтуденти юрфаку набиралися знань у Закарпатському науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі МВС УкраїниЗаступник директора Центру О. Немчин розповів студентам про загальні й основні напрямки діяльності НДЕКЦ як установи науково-дослідного спрямування, історію її створення та структуру; можливості та перспективність галузі експертизи. Відтак провів лекцію на тему “Основи криміналістики”.

Спеціалісти криміналістичного центру – Д.Тетеря, Т. Горват, В. Петрук, А. Василечко, Б. Гецко та В. Данильчук – максимально  докладно і  кваліфіковано розповіли студентам про завдання та специфіку проведення експертиз за відповідними напрямками досліджень.

Студенти юрфаку висловлюють вдячність співробітникам НДЕКЦ МВС України за продуктивне спілкування: можливість поставити різні питання і отримати на них вичерпні кваліфіковані відповіді.

За інформацією ст. викладача кафедри кримінального права
та процесу Павла Конча
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.