Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

The memory will never die: ФІФ залишиться не лише у спогадах, а й у серці

Майже сотня бакалаврів денної та заочної форми навчання спеціальностей «Англійська мова та література», «Німецька мова та література», «Французька мова та література», «Румунська мова та література» отримали свої дипломи

0 511

The memory will never die: ФІФ залишиться не лише у спогадах, а й у серці

Марафон вручення дипломів дістався й факультету іноземної філології, де попрощалися майже із сотнею бакалаврів денної та заочної форми навчання спеціальностей «Англійська мова та література», «Німецька мова та література», «Французька мова та література», «Румунська мова та література».
Михайло Рошко
Михайло Рошко

На лекціях декана факультету завжди були повні аудиторії, а наприкінці часто лунали оплески. Цього разу не треба було поспішати на пару з перерви та поспіхом читати класику світової літератури: остання лекція для випускників – напутнє слово Михайла Рошка: «У житті бувають складнощі, але найбільші складнощі й найбільші наші вороги – наш страх, наша невпевненість, підозри, заздрощі. І коли ми навчимося долати своїх внутрішніх ворогів, ми навчимося долати й життєві складнощі. Я думаю, ви навчилися боротися з цим за роки навчання. Найбільше щастя, коли, вкладаючи себе, свої знання та досвід, викладач зуміє розкритися в студенті. Я дякую вам, бо ви – наше життя. Ми вами пишаємося і любимо вас. Носіть гордо звання інтелігента та випускника факультету іноземної філології. Умійте пробачати інших, але не пробачайте собі. І пам’ятайте: ми завжди раді бачити вас».

Мирослава Лендьел
Мирослава Лендьел

The memory will never die: ФІФ залишиться не лише у спогадах, а й у серціА проректорка Мирослава Лендьел зауважила: «Є дві речі у житті, які вас ніколи не зрадять: бути професіоналом та бути хорошою людиною. Не шукайте коротких стежок – легкий шлях спрацьовує не завжди. Ідіть довгою дорогою, піднімайтеся та опускайтеся, але намагайтеся обрати правильний шлях, щоб не було соромно за зроблене, а навколо залишалися достойні люди».

The memory will never die: ФІФ залишиться не лише у спогадах, а й у серціЗа студентські роки пережили багато, але це загартовувало, це навчало не тільки самих студентів, а й їхніх викладачів – до вітань долучилися Наталія Чендей та Ігор Гаврило, чий головний посил молоді – залишатися людьми заради себе та заради країни.

Випускники ж, своєю чергою, подякували усім тим, хто зробив внесок у їхнє «Я», хто підтримував і мотивував, хто був вимогливим і справедливим, хто допомагав перетнути бурхливий океан студентства в спільному човні.

Уже за кілька хвилин вони триматимуть в руках відзнаки за активність та дипломи про здобуту освіту, про чотири роки наполегливого навчання, свідоцтво своїх недоспаних ночей, а поки… переглядають фотоспогади під композицію «The memory will never die» та розуміють, що вже завтра прокинуться в новому статусі.

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.