Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

У «Совиному гнізді» експонують портрети наших студентів та інші роботи учасників конкурсу «Срібний мольберт»

Переглянути виставку можна до 30 вересня: в будні з 12-ї до 19-ї, у вихідні – з 11-ї до 14-ї

0 345
Осінь почалася яскраво: 1 вересня у культурно-історичному центрі «Совине гніздо» відкрилася виставка художніх робіт, що були виконані учасниками Всеукраїнського студентського конкурсу з живопису «Срібний мольберт».

Організатори, культурно-мистецька фундація Brovdi Art, представили близько сотні робіт. Як зізнаються, картин є більше, однак лише стільки змогла вмістити виставкова зала.

Усі експоновані роботи були виконані студентами мистецьких навчальних закладів у рамках конкурсу восени 2016-го та навесні 2017-го років у номінаціях «Пейзаж», «Міський пейзаж», «Портрет» та «Імпровізція». До слова, на портретах глядачі можуть побачити знайомі обличчя – студентів УжНУ (і не тільки) різних національностей.

Один із організаторів виставки Олександр Нікітчук зауважує:

Олександр Нікітчук

– Ми старалися відібрати найцікавіші роботи й побудувати експозицію як музику по нотах – за градацією кольорів і контрастів. У центрі залу розміщені портрети мешканців Ужгорода різних національностей, а довкола них – пейзажі, які оточують людину в реальному житті.

Між буденним показали роботи, виконані на тему «Імпровізація»: мрії, бажання, страхи, емоції, враження, переживання, любов кожної людини – усе це в сумі відтворює цілісну картину.

Безкоштовно насолодитися експозицією всяк охочий має нагоду в будні з 12-ї до 19-ї, у вихідні – з 11-ї до 14-ї до 30 вересня.

Ксенія Шокіна,
фото – Фундації розвитку закарпатського мистецтва
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.