Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужгород розпочав святкування 30-ї річниці Незалежності традиційною молитвою за Україну на світанку

Привітати державу з Днем народження в обласний центр Закарпаття приїхали гості з донецького Краматорська – народний фольклорно-дослідницький гурт «Курінець»

0 76

Ужгород розпочав святкування 30-ї річниці Незалежності традиційною молитвою за Україну на світанкуУжгород розпочав святкування 30-ї річниці Незалежності традиційною молитвою за Україну на світанку

Восьмий рік поспіль Закарпатський народний хор під керівництвом Наталії Петій-Потапчук, а з ним і весь Ужгород вітає Україну з Днем Незалежності. Цьогоріч світанок Дня Незалежності зустрічали на площі біля Закарпатського обласного музично-драматичного театру.

Розпочали традиційно виконанням молитви за Україну – «Боже, великий, єдиний», відтак представники різних конфесій мовами  нацменшин, що проживають на Закарпатті, виконали молитву «Отче наш». Насамкінець заспівали Гімн України.

Цьогорічна акція має родзинку: привітати країну з Днем Незалежності в Ужгород приїхали гості з донецького Краматорська – народний фольклорно-дослідницький гурт «Курінець». Також зі святом вітали: ужнівська хорова капела «Боян» зразковий вокальний ансамбль «Перлинка», народний камерний хор інтелігенції Ужгорода «Кредо», дитяча театральна студія «Бавка», народний артист України Петро Матій, заслужені артисти України Олександр Садварій та Олександр Куцик, Емерих і Томас Поповичі.

Із Днем Незалежності!

Медіацентр УжНУ,
фото зі сторінки Ужгородської міської ради у фейсбуку
к

Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.