Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Студентство УжНУ мірялося інтелектом у брейн-рингу

Головний приз – мудра сова – оселиться на математичному факультеті

0 282

Студентство УжНУ мірялося інтелектом у брейн-рингу

Ігор Король
Ігор Король
Тиждень студентства триває, і попереду ще чимало заходів від, для і про студентів. 13 листопада у Зеленому корпусі УжНУ 16 факультетів, а також природничо-гуманітарний коледж зустрілися в інтелектуальних поєдинках – брейн-рингу.

Розпочали традиційно з привітань. Проректор з науково-педагогічної роботи Ігор Король зауважив «Учора ми розпочали тиждень студентства спортивними баталіями. Не сумніваюся, що й ви сьогодні покажете свій високий рівень.

Вікторія Микулянець
Вікторія Микулянець

Я звернув увагу, що багато присутніх гортають конспекти, заглядають до книг, тож нехай вам пригадається все, що сховано десь на поличках пам’яті. Хочу ще побажати, щоб ви мали максимальне задоволення від сьогоднішнього дійства й від усього тижня студентства. І хай нині переможе сильніший».

Володимир Луцький
Володимир Луцький

Долучилася до слів Ігоря Івановича й голова студентської ради УжНУ Вікторія Микулянець: «Рада бачити вас на щорічній студентській інтелектуальній грі у брейн-ринг. Протягом тижня студрада влаштовує заходи для студентів. Тому тут головне не перемога – нехай кожна команда дістане задоволення від процесу!».

Вів шоу третьокурсник юридичного факультету Володимир Луцький, який докладно розповів учасникам правила гри.

У результаті інтелектуальних змагань ІІІ місце посіла команда філологічного факультету, яка поступилася хімікам – 0:3. У фіналі ж зустрілися математики та представники хімфаку. У напруженій грі, набравши всі 3 бали, перемогу здобули послідовники Піфагора.

Студентство УжНУ мірялося інтелектом у брейн-рингуТа на чемпіонів очікував ще суперфінал, у якому вони змагалися з викладачами. Боротьба була гідна, кожна з команд показала свій максимум, проте з рахунком 3:2 перемогу вибороли старші наставники.

Студентство УжНУ мірялося інтелектом у брейн-рингуКожному з учасників команд викладачів і студентів математичного факультету Ігор Король разом з Вікторією Микулянець вручили приємні подарунки, а на матфак разом зі студентами вирушив головний приз – мудра сова.

Таблиця результатів турніру до фінального етапу:

ФІТ 3:0 ФІТ 0:3 Матфак 3:0 Матфак
ФСН
ІТФ 3:0 Матфак
Матфак
Геофак 0:3 Туризм 3:1 Туризм
Туризм та МК
Біофак 0:3 Коледж
Коледж
Істфак 3:0 Істфак 1:3 Юрфак 1:3 Хімфак
МЕВ
ФІФ 2:3 Юрфак
Юрфак
Хімфак 3:0 Хімфак Хімфак
Економічний
Філфак 3:0 Філфак 3:0 Філфак Філфак
Стоматологічний
ФЗФЗ ФЗФЗ
Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.