Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужгородський університет демонстрував свої можливості й переваги майбутнім абітурієнтам

В УжНУ відбувся День відкритих дверей для старшокласників ужгородських навчальних закладів

0 481
17 жовтня в ректораті Ужгородського університету відбувся загальноуніверситетський День відкритих дверей для учнів ужгородських навчальних закладів.

Перш ніж зібратися в конференційній залі на урочисту частину, гості закладу мали змогу відвідати ярмарок факультетів у фойє, взяти брошурки з інформацією про різні підрозділи вишу й у формі живого спілкування розпитати їхніх представників про особливості й переваги навчання на тій чи тій спеціальності.

Ужгородський університет демонстрував свої можливості й переваги майбутнім абітурієнтам
Володимир Смоланка

Урочисту ж частину розпочав харизматичний ведучий, випускник УжнУ Іван Граб, котрий після короткого екскурсу в історію заснування університету представив присутнім почесних гостей свята й надав слово ректору УжНУ Володимиру Смоланці.

«Вітаю вас у стінах нашого університету! Дуже сподіваюся, що всі присутні матимуть задоволення від перебування сьогодні в наших стінах. Упевнений, дізнаєтеся багато нового й корисного і, думаю, наприкінці цієї маленької «подорожі» зможете зробити для себе цінні висновки. Маю сказати, що Ужгородський університет – серед двадцяти найперших університетів України – і те, що УжНУ заслуговує місце в цьому рейтингу, підтверджується з кожним роком. Сподіваюся, ви оберете для здобуття фаху саме наш університет, а ми, своєю чергою, будемо старатися зробити ваше навчання комфортним і цікавим».

Ужгородський університет демонстрував свої можливості й переваги майбутнім абітурієнтам
Ректор нагороджує манівців

Ректор також нагородив учнів, які стали переможцями IV етапу конкурсу захисту робіт Малої академії наук.

Ужгородський університет демонстрував свої можливості й переваги майбутнім абітурієнтам
Василь Гомонай

Відтак до виступу був запрошений заступник голови Ужгородської міської ради Василь Гомонай, який поділився власними приємними враженнями від плідної співпраці УжНУ й міської влади.

Проректор з науково-педагогічної роботи УжНУ Ігор Король представив аудиторії презентацію університету: інформацію про факультети, спеціальності, міжнародні освітні програми, проекти, заходи дозвілля, підготовчі курси; відтак докладніше розповів про умови прийому до вищих навчальних закладів України в 2018 році.

Про «інший бік» студентського життя абітурієнтам розповів заступник голови студпрофкому УжНУ Олександр Варшава, учні мали можливість переглянути відео того, як ужнівці проводять час поза межами пар.

Ужгородський університет демонстрував свої можливості й переваги майбутнім абітурієнтамМайбутні абітурієнти також прослухали презентації про переваги працевлаштування в таких відомих на теренах Закарпаття компаній, як ТОВ «Ядзакі Україна» та ТОВ «Джебіл Сьоркіт Юкрейн Лімітед», представники яких зацікавлені в енергійних і кваліфікованих кадрах, що їз випускає УжНУ.

Ужгородський університет демонстрував свої можливості й переваги майбутнім абітурієнтам
Юрій Фушич

Директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич наголосив, що здобуття вищої освіти в Ужгородському університеті – це великий шанс досягти висот у майбутньому, стати частиною інтелектуальної еліти нації.

На завершення учні мали можливість пригоститися солоденьким у фойє ректорату, де продовжити дізнаватися цікаву для себе інформацію про факультети. Згодом разом зі своїми керівниками майбутні абітурієнти вирушили на подальшу екскурсію до обраних ними підрозділів вишу.

Юлія Шипович
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.