Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Ужгород відфестивалив молодим вином

Головний винний фестиваль року «Закарпатське божоле» тривав в обласному центрі протягом трьох днів

0 126
Закарпаття і вино – це майже синоніми, тож не дивно, що в нас так багато фестивалів, де представлено цей напій. Головний винний фестиваль року «Закарпатське божоле» стартував минулої п’ятниці й тривав до неділі, 18 листопада.

Ужгород відфестивалив молодим виномКолись винні льохи, а нині культурно-історичний центр «Совине гніздо» знову приймав відвідувачів: тут закарпатці й гості краю мали нагоду спробувати молодого вина. Божоле, до слова, відзначають у всьому світі в третій четвер листопада. Продавці на кожному кроці активно закликали скуштувати молодого вина, що виграє кольором із гарних пляшок та келихів.

Що смакує з вином найкраще? Звичайно, сири! Тож у винних льохах відвідувачі могли знайти не лише п’янкі напої, а й смачні закуски до них. Крім того, були й м’ясні вироби та продукція бджільництва.

На вулиці перед «Совиним гніздом» вибір ще більший: діяв фудкорт, хто хотів, також міг придбати локальну гастрономічну продукцію, були широко представлені й різні вироби ручної роботи, сувенірна продукція, вовняний та вишиваний одяг тощо.

Трохи більше – на фото.

Ксенія Шокіна,
фото авторки
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.