Колись винні льохи, а нині культурно-історичний центр «Совине гніздо» знову приймав відвідувачів: тут закарпатці й гості краю мали нагоду спробувати молодого вина. Божоле, до слова, відзначають у всьому світі в третій четвер листопада. Продавці на кожному кроці активно закликали скуштувати молодого вина, що виграє кольором із гарних пляшок та келихів.
Що смакує з вином найкраще? Звичайно, сири! Тож у винних льохах відвідувачі могли знайти не лише п’янкі напої, а й смачні закуски до них. Крім того, були й м’ясні вироби та продукція бджільництва.
На вулиці перед «Совиним гніздом» вибір ще більший: діяв фудкорт, хто хотів, також міг придбати локальну гастрономічну продукцію, були широко представлені й різні вироби ручної роботи, сувенірна продукція, вовняний та вишиваний одяг тощо.
Трохи більше – на фото.
фото авторки