Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ розпочався День відкритих дверей

1 175
Сьогодні найбільший виш краю відчинив свої двері для старшокласників. Мала зала Вченої ради вщерть заповнена майбутніми абітурієнтами.
В УжНУ розпочався День відкритих дверей
В УжНУ розпочався День відкритих дверей

Першим до гостей вишу звернувся ректор УжНУ Володимир Смоланка. Він розповів про факультети й спеціальності, про навчальний процес, наголосив на широких можливостях участі в програмах міжнародного студентського обміну.

«Думаю, невдовзі ті, хто вступить до нашого університету, матимуть такі ж враження й емоції, які мають наші студенти. Вони активні у студентському житті, проходять семестрове навчання в університетах Європи. Ми надаємо максимум уваги, щоб у нас не було відстані між студентами й викладачами. Тому в нас так багато молодих викладачів і викладачок. Викладач — це старший товариш. І наш університет, не побоюся цього сказати, славиться в Україні демократичністю. Це відзначають колеги з інших регіонів.

Війна завершиться нашою перемогою і будуть неймовірні можливості для розвитку. Для вас це шалені перспективи. Ставку робитимуть на молодь, на вас. І вам формувати нову країну. Бо після війни вона буде новою. За вами майбутнє, а наше завдання — підготувати вас до майбутнього життя», — зауважив Володимир Смоланка.

Деталі – згодом.

Долучайтеся до Дня відкритих дверей онлайн.


Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.