Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ в новому форматі стартували курси перекваліфікації «Норвегія-Україна»

Якщо ви є ветераном або членом родини військовослужбовця і мрієте змінити життя, долучайтеся до участі у курсах перекваліфікації

0 200
Шостий набір курсів перекваліфікації військовослужбовців і членів їх сімей стартував цього тижня в УжНУ. Початок навчання відзначили в новому для себе форматі – у відкритому офісі Закарпатської ОДА на свіжому повітрі.
Федір Шандор
Федір Шандор

«Курси щоразу змінюються й адаптуються до потреб ринку праці, – каже куратор курсів від УжНУ професор Федір Шандор. – Цього разу ми бачимо, що військовослужбовці масово стикаються з незнанням того, як застосувати з користю для себе земельні ділянки. Тому тепер будемо вивчати садівництво й виноградарство – види затребуваної та вигідної на Закарпатті діяльності».

Навчальний процес відбуватиметься щодня з 17:00. На курсах, крім власне садівництва та виноградарства, учасники вивчатимуть проєктну діяльність та бізнес-планування, готуватимуться просувати власний бренд у соцмережах, дізнаватимуться про юридичні аспекти у бізнесі та, звісно, багато практикуватимуться й екскурсуватимуть краєм.

В УжНУ в новому форматі стартували курси перекваліфікації «Норвегія-Україна»Нових учасників зі стартом курсів привітали заступники голови Закарпатської ОДА Олег Коцюба та Ольга Травіна, директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Михайло Петрішка та представник Міністерства у справах ветеранів Іван Балашов.

В УжНУ в новому форматі стартували курси перекваліфікації «Норвегія-Україна»На завершення викладачам і найактивнішим учасникам попередніх випусків вручили подяки за активність. Так, приміром, одна з випускниць Тетяна Логвінова сказала: «На курсах я не лише підвищила кваліфікацію, а й зустріла друзів, із якими ми досі спілкуємося. Тут я здобула багато нових знань та умінь, маю максимально позитивні відгуки. Мене навчили втілювати свої ідеї у життя, і вже тепер я це роблю саме завдяки курсам».

Ще один випускник Богдан Дерев’яга порадив записувати всі ідеї, які приходять у голову на курсах, – до завершення навчання їх буде неочікувано багато.

Кураторка курсів від ГО «Наше рідне Закарпаття» Ольга Костянець зауважила: «Ми вперше стартуємо у такому форматі – на відкритому повітрі. Але після «карантинного» навчання нам, здається, вже нічого не страшно. Шостий набір згуртував 30 учасників, але ще декілька днів набір триватиме. Тож запрошуємо на навчання і тих, хто не встиг податися».

В УжНУ в новому форматі стартували курси перекваліфікації «Норвегія-Україна»Якщо ви є ветераном або членом родини військовослужбовця і мрієте змінити життя, долучайтеся до участі у курсах перекваліфікації. Звертайтеся за телефоном: 097 4398 661 (Ольга Костянець).

Ксенія Шокіна
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.