Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ визначали найохайніші студентські помешкання

Переможці конкурсу будуть оголошені згодом, після чого зможуть отримати спеціальний приз від студпрофспілки УжНУ

0 384
В УжНУ визначали найохайніші студентські помешкання
В УжНУ визначали найохайніші студентські помешкання
14 листопада, у рамках святкування Тижня студентства, профспілкова організація УжНУ провела конкурс на кращу/гіршу кімнату в гуртожитках вишу. Мета такого дійства – перевірити стан помешкань, а також зробити певні кроки до поліпшення умов проживання.

Ростислав Головчанський, голова студентського профкому УжНУ, зібрав нараду, де оголосив перелік критеріїв для оцінювання кімнат, а також зачитав обов’язки членам комісії, розподіливши їх так, щоб представники журі не оцінювали своїх колег.

В УжНУ визначали найохайніші студентські помешкання

Огляд кімнати

Тож перевірку кімнат гуртожитку №4 проводили голови профспілкових організацій факультету міжнародних відносин Анна Бакуліна та природничо-гуманітарного коледжу Стас Паламарчук, а також заступник голови профспілки економічного факультету Аліна Ковач. Деякі кімнати в прямому сенсі шокували комісію, змушуючи ставити негативні оцінки. Хоч загалом студенти порадували, адже більшість помешкань виявилася у належному вигляді.

Загалом результатами перевірки члени комісії задоволені. Хоч гуртожиток багато де і потребує ремонтних робіт, це не стає перепоною для охочих зробити своє помешкання по-справжньому затишним.

Переможці конкурсу будуть оголошені згодом, після чого зможуть отримати спеціальний приз від профспілки УжНУ.

Марія Шелельо
для Медіацентру УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.