Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Весну студенти і викладачі природничо-гуманітарного коледжу УжНУ зустрічали словами про любов

У читальному залі бібліотеки ПГК відбувся теплий літературний вечір

0 239
Учасники літературного вечора
Учасники літературного вечора
27 лютого у читальному залі бібліотеки природничо-гуманітарного коледжу відбувся літературний вечір «За півгодини до весни», де викладачі, студенти й усі гості говорили про прекрасне. Адже коли як не в останні години зими, у переддень весни, можна по-справжньому відчути й осмислити вічні істини. А головною істиною, що визначає шлях, дає сили й натхнення, є її величність Любов. Саме вона відкриває скарби душі кожної людини, що втілюються у творчості та мистецтві. І природничо-гуманітарний коледж УжНУ – саме те місце, де панує творча атмосфера, де можна розвиватися, відкривати у собі нові таланти й знаходити однодумців.
Оксана Лук'янівна Іваниш
Оксана Лук’янівна Іваниш

Організаторами заходу стали працівники бібліотеки ПГК Ольга Гончаренко, Галина Вайнагій та Марія Якубишин, котра й модерувала захід.

Любов ожила в словах і музиці викладачів коледжу. Так, першими словами стала «Молитва до мови» Катерини Мотрич, яку зачитала викладачка Оксана Іваниш. А Жанетта Сабов розгорнула перед присутніми сторінки української історії, де любов визначила розвиток подій. Літературний вечір був наповнений відкриттями. Зокрема, Людмила Данько-Товтин зачитала свої улюблені поезії, автором яких є один із студентів.

Василь Шуста
Василь Шуста

По-новому, як талановита поетеса, відкрилася учасникам заходу викладачка Мар’яна Андрусь, що поділилася власними поезіями. Свої вірші презентувала також Марія Якубишин.

Справжніми цінувальниками поетичного слова, творчими особистостями проявилися студенти Василь Криванич, Леся Тільняк, Юліана Баранова. Хтось декламував власні твори, хтось зачитував улюблені поезії вже відомих авторів. Любов крізь призму мелодії передала студентка Аліна Свесюк, що зіграла на флейті музичну композицію.

Вечір мав надзвичайну атмосферу і надихнув заговорити про любов студентів Василя Шусту, Мирославу Савчур, Яну Голінку, що висловили власні думки про значення кохання для людини.

Організатори щиро вдячні всім, хто прийшов та відкрив скарби своєї душі! З весною нас всіх! ☺

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.