Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Викладач УжНУ представив свої наукові досягнення на трьох міжнародних форумах

У квітні Мирослав Гончарук-Хомин доповідав під час Internation Dental Forum у Києві, Dentistry Research Colloquim в індонезійському місті Бандунгу та International Osteology Symposium у Барселоні

0 485
Мирослав Гончарук-Хомин
Мирослав Гончарук-Хомин
Викладач медфаку №2 та стоматологічного факультету Мирослав Гончарук-Хомин за квітень встиг представити свої наукові досягнення одразу на трьох різних міжнародних форумах в Україні, Індонезії та Іспанії, стати членом редакційної колегії іноземного журналу та автором ще однієї публікації у Scopus-індексованому виданні.

Спочатку в ході Internation Dental Forum у Києві аспірант УжНУ представив лекцію на тему «Teethan – прилад контролю результатів стоматологічної реабілітації», а уже через тиждень брав участь у Dentistry Research Colloquim у місті Бандунгу в Індонезії. До слова, Мирослав відвідав останній форум як  єдиний запрошений учасник з України, де разом із колегами з Італії, Туреччини, Пакистану, Індонезії та Малайзії ділився своїми науковими напрацюваннями та практичним досвідом. Участь нашого науковця у індонезійському науковому заході відбулася завдяки підтримці наукового журналу Journal of Dentistry Indonesia та сприяння декана стоматологічного університету Університету Дікле (Діярбакир, Туреччина) професора Izzet Yavuz. Робота, представлена Мирославом у ході Dentistry Research Colloquim, нині перебуває на розгляді редакційної колегії індексованого у базі Web of Science журналу «Journal of Dentistry Indonesia».

Викладач УжНУ представив свої наукові досягнення на трьох міжнародних форумахПовернувшись із Індонезії, молодий учений відразу почав готуватися до наступного заходу – International Osteology Symposium Barcelona, котрий тривав у Барселоні протягом 25–27 квітня. Там у складі української делегації Мирослав представляв постерну доповідь на тему «Graphical principle of STL-superimposition: new approach in periimplant results evaluation» та особисто роботу на тему «Role of the gravitational component influence on the jaw bone augmentation results: statistical hypothesis, prognosis and its argumentation», які були єдиними стендовими доповідями від України на цьому міжнародному конгресі.

Відзначимо, що за період виїзної наукової діяльності в Мирослава у співавторстві із колегами-стоматологами також вийшла нова наукова публікації у «Journal of International Dental and Medical Research», індексованому у науковометричній базі Scopus. У нашого аспіранта це вже 5 публікація рівня Scopus.

Крім того, у квітні молодого науковця запросили до редакційної колегії турецького науково-метричного журналу «International Dental Research», в складі якої він одноосібно представляє Україну.

На черзі в Мирослава участь як лектора у Ternopil Denal Summit ’2019 та активна підготовка до осінніх наукових заходів.

За інформацією медичного факультету №2
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.