Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Завершилася спільна недільна школа фізиків та математиків для старшокласників

Заняття, ідею яких запропонував декан фізичного факультету Володимир Лазур і підтримав очільник матфаку Михайло Повідайчик, тривали півроку

0 333
Слухачі недільної школи з Михайлом Повідайчиком та Володимиром Лазуром
Слухачі недільної школи з Михайлом Повідайчиком та Володимиром Лазуром
Півроку тривали заняття з фізики та математики для учнів старших класів шкіл Закарпаття. А нещодавно спільна недільна школа, що мала на меті допомогти учням зі складанням ЗНО та підготувати собі потенційних вступників, завершилася. Що й для чого вивчали?
Володимир Лазур
Володимир Лазур
Михайло Повідайчик
Михайло Повідайчик

Ідею створення недільної школи запропонував декан фізичного факультету Володимир Лазур, а декан математичного Михайло Повідайчик його підтримав.

Завершилася спільна недільна школа фізиків та математиків для старшокласниківНавчалися у недільній школі не лише ужгородські школярі, а й старшокласники з Ужгородського, Перечинського, Великоберезнянського та інших районів області. Безкоштовні заняття для учнів проводили викладачі фізичного та математичного факультетів.

Так загалом вивчали основні розділи математики та фізики. Заняття тривали з 10 ранку й до обіду, а учні могли обрати предмет на вибір або ж відвідувати обидва.

Запрошення вступати в УжНУ
Запрошення вступати в УжНУ

В останній навчальний день від Володимира Лазура учні дізналися більше про перспективи навчання на фізичному та математичному факультетах та успішних випускників цих підрозділів, а Михайло Повідайчик запросив учнів узяти участь у другому турі профорієнтаційної олімпіади, яку проводить наш виш та висловив сподівання зустрітися з учнями у новому навчальному році вже у ролі студентів.

Медіацентр УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.