Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Молоді ужнівські фахівці сфери обліку й оподаткування вкотре дістали сертифікати про успішне навчання в онлайн-системі «Облік SaaS»

Документ слугуватиме офіційним підтвердженням для майбутніх роботодавців, що студенти є користувачами нової технології обліку та управління.

0 143
Здобувачі вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» в межах вивчення дисциплін «Інформаційні системи і технології в обліку, аудиті та оподаткуванні» та «Управлінські інформаційні системи в аналізі, аудиті та оподаткуванні» за сприяння ТзОВ «Інститут прикладних систем і технологій» успішно пройшли навчання в онлайн системі «Облік SaaS».
Йосип Даньків
Йосип Даньків

За результатами навчання, кращим студентам завідувач кафедри обліку і аудиту професор Йосип Даньків вручив сертифікати про успішний курс навчання.

Молоді ужнівські фахівці сфери обліку й оподаткування вкотре дістали сертифікати про успішне навчання в онлайн-системі «Облік SaaS»Сертифікат слугуватиме офіційним підтвердженням для майбутніх роботодавців, що студенти є користувачами нової технології обліку та управління. «Облік SaaS» є автоматизованою хмарною бухгалтерською системою для підприємств різного профілю.

Під час привітального слова Йосип Якимович наголосив: «Для високоякісної підготовки фахівців, формування в них найновіших знань кафедра спрямовує діяльність на застосування сучасних спеціалізованих інформаційних систем і комп’ютерних технологій для обліку, аналізу, аудиту та оподаткування в умовах реального часу. Тому висловлюємо нашу щиру вдячність розробникам ТзОВ «Інститут прикладних систем і технологій», які безкоштовно надали нашому підрозділу автоматизовану хмарну бухгалтерську онлайн-систему «Облік SaaS», яка дозволяє забезпечити підготовку фахівців з обліку і оподаткування з врахуванням сучасних потреб підприємств різного профілю.

Впровадження інноваційних методів навчання в навчальний процес в рамках договору співпраці між ТзОВ «Інститут прикладних систем і технологій» та ДВНЗ «Ужгородський національний університет» дає змогу студентам набути навички використання сучасних інформаційних і комунікаційних технологій для наступного застосування спеціалізованих інформаційних систем і комп’ютерних технологій для обліку, аналізу, аудиту та оподаткування в умовах реального часу. Це тому важливо, що в кінцевому підсумку забезпечує можливість істотно підвищити рівень і якість професійної підготовки в цілому.

Сподіваємося на дальшу спільну працю!

За інформацією кафедри обліку та аудиту
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.