Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Зі студентами-айтівцями ділилася досвідом тім-лід ІТ-компанії «Boosta»

Першокласні фахові поради Ірини Крутової та її практичний досвід управління ІТ-проєктами в сучасній компанії, без сумніву, стануть у пригоді молоді в їх профреалізації

0 134

Зі студентами-айтівцями ділилася досвідом тім-лід ІТ-компанії «Boosta»

Онлайн-зустрічі стали невід’ємною частиною сучасного освітнього процесу. 16 червня студенти І курсу магістратури освітньої програми «Управління ІТ-проєктами» спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» мали можливість поспілкуватися з Іриною Крутовою – тім-лідом команди створення контенту в ІТ-компанії «Boosta».

Ірина Крутова – фахівчиня в галузі управління ІТ-проєктами та коучингу. Попри юридичну освіту й досвід управління проєктами в міжнародній правозахисній організації, вона досягла успіху у сфері ІТ і зробила значний внесок у розвиток команди створення контенту в компанії «Boosta».

«Boosta» — міжнародна IT-компанія, що створює digital-бізнеси вже впродовж 7 років. У її портфоліо багато успішних IT-продуктів, проєкти з performance-маркетингу, а також власний інвестиційний фонд Burner, який шукає перспективні стартапи і вкладається в їхній розвиток.

Темою онлайн-зустрічі було «5 поширених помилок менеджерів на старті кар’єри (і як їх уникнути)». Зазначена тематика зустрічі була особливо актуальною для студентів освітньої програми «Управління ІТ-проєктами».

Під час онлайн-зустрічі Ірина розповіла про головну складність менеджменту, власне 5 основних помилок менеджерів-початківців, а також поділилася особистим досвідом роботи коучем.

Зустріч з Іриною Крутовою виявилася надзвичайно пізнавальною й корисною для студентів. Першокласні поради досвідченої фахівчині і практичний досвід управління ІТ-проєктами в сучасній компанії, без сумніву, стануть у пригоді молоді в їх профреалізації.

За інформацією кафедри інформатики та фізико-математичних дисциплін УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.