Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Зі студентами факультету МЕВ спілкувалися представниці міжнародної мережі компаній PwC

Зі специфікою роботи мережі, що спеціалізується на наданні послуг у сфері аудиту, нашу молодь докладно ознайомили Оксана Буляк, Марта Масюк та Вікторія Чернєва

0 250
Після завершення навчання в університеті випускники мріють про престижну роботу. Викладачі кожного факультету намагаються допомогти молоді в реалізації амбіцій, тому запрошують потенційних роботодавців на різні заходи.
Зі студентами факультету МЕВ спілкувалися представниці міжнародної мережі компаній PwC

Микола Палінчак
Микола Палінчак

17 квітня на факультет міжнародних економічних відносин завітали представниці міжнародної мережі компаній PwC, яка надає послуги у сфері аудиту. PwC Україна функціонує протягом 25 років, маючи офіси у Києві, Львові та Дніпрі.

Декан факультету МЕВ Микола Палінчак зауважив, що після зустрічі у студентів з’являться нові перспективні можливості працевлаштування.

Для докладнішого ознайомлення з мережею та специфікою роботи Оксана Буляк, Марта Масюк та Вікторія Чернєва наводили статистичні дані, розповідали про доволі відомі компанії, які є клієнтами PwC. Наголосили дівчата й на тому, що компанії активно беруть участь у різних подіях. До прикладу, цьогоріч PwC Україна долучилася до підрахунку голосів на Євробаченні.

Вікторія Чернєва
Вікторія Чернєва

«Хочу відзначити, що ми працюємо не тільки з аудитом. Іншими напрямками нашої діяльності є податки, фінансова аналітика. Незважаючи на те, що нашому офісу у Львові тільки рік, там уже працює 123 фахівці. Переважна кількість працівників – це студенти або ті, хто нещодавно завершив навчання у вишах, проте є й чимало старших спеціалістів. Аби дізнатися, що колегам подобається в нашій компанії, ми зробили опитування. Перше, що виділили працівники, – це заробітна плата, оскільки навіть під час випробувального терміну ви отримуєте гідну оплату.

Не менш важливим є те, що можна самому Зі студентами факультету МЕВ спілкувалися представниці міжнародної мережі компаній PwCкоригувати час роботи. Якісній і комфортній роботі сприяє й зручний офіс. У нас ніхто не сидить у кабінетах – постійно перебуваємо поруч з менеджерами та керівниками», – розповіла студентам Вікторія Чернєва.

Також дівчата додали, що в п’ятницю всі завершують роботу раніше й ідуть на піцу чи грають в різні ігри. Одну з таких ігор запропонували й студентам: їх поділили на 4 команди по 6 людей. Перший конкурс «Розминка» складався з 7 питань на різноманітну тематику. Кожна команда повинна була записувати відповіді на відповідних бланках. Відтак ще змагалися у 3 раундах: «Фотовікторина», «Питання із зірочкою» та «Бліц».

У результаті перемогла команда № 5. У подарунок гравці отримали термокружки з логотипом компанії, інші ж учасники одержали блокноти та ручки.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.