Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На біофаку створювали новорічно-різдвяну атмосферу

Федір Куртяк став віце-містером, а Андрій Сойма містером біологічного факультету

0 1 014
На біофаку створювали новорічно-різдвяну атмосферу
Новорічні та різдвяні свята – унікальний час у році, коли всі очікують дива, поринаючи в атмосферу казки. Саме така яскрава новорічно-різдвяна феєрія панувала в четвер і на біологічному факультеті.
На біофаку створювали новорічно-різдвяну атмосферу

Ведучі вечора Василь Ейбер та Михайло Фіглар одразу задали драйву виступом команди КВК біологічного факультету «Ботаніки з Титаніка».

У веселих конкурсах ведучих брали участь не тільки студенти, викладачі, а й юне покоління майбутніх біологів (діти викладачів). Конкурс танців, до прикладу, показав, що у викладачів можна вчитися не тільки наукового підходу, а й танцювального мистецтва. А конкурс «Власників автомобілів» узагалі дав зрозуміти, що викладачі – не тільки специ в біології, а й хороші експерти з обслуговування та ремонту автомобілів і двигунів.

На біофаку створювали новорічно-різдвяну атмосферу
На біофаку створювали новорічно-різдвяну атмосферу

Проте родзинкою вечора став конкурс «Містер біологічного факультету – 2016». Тут між собою конкурувала сильна половина як викладачів, так і студентів. Складався конкурс з трьох виходів: презентації, інтелектуального конкурсу та творчого (пісенного). Обирали найкращого оплесками залу. У підсумку до фіналу дійшли завідувач кафедри зоології Федір Куртяк та заступник декана з виховної роботи Андрій Сойма. За результатом додаткового двобою, Федір Куртяк став віце-містером, а Андрій Сойма містером біологічного факультету.

Між конкурсами аудиторію розважали піснями та діодним шоу. Під завершення свята студенти І-ІІ курсів заспівали найпопулярнішу в світі колядку «Щедрик», міжнародний символ Різдва, вітаючи всю біологічну родину з початком новорічно-різдвяних свят.

Декан біологічного факультету Ярослава Гасинець побажала: «Напередодні прийдешнього Нового року щиро дякую всьому колективу за наукові досягнення та трудові успіхи, відданість рідному факультету та університету, зацікавленість у всіх його починаннях. Переконана, що в наступному році нас чекатиме безліч цікавих подій і творчих проектів. Бажаю, щоб Новий рік приніс мир нашій Україні, був благословенним і щасливим для кожного з нас, багатим на добрі події та вагомі досягнення».

За інформацією біофаку УжНУ
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.