Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

В УжНУ завершилася студентська спартакіада з баскетболу

У фіналі турніру інженерно-технічний факультет здолав природничо-гуманітарний коледж

0 509
В УжНУ завершилася студентська спартакіада з баскетболу
В УжНУ завершилася студентська спартакіада з баскетболу
У найбільшому виші Закарпаття 25 жовтня завершилися змагання з баскетболу серед чоловічих команд в залік 67-ї спартакіади. У турнірі взяли участь 13 команд, які на першому етапі за результатами жеребкування були поділені на 4 підгрупи. 

Грали в спортивній залі УжНУ на вул. Українській, а на завершальному етапі – у спортивному комплексі «Юність». У півфінальній та фінальній частині змагань призові місця виборювали збірні команди інженерно-технічного і економічного факультетів, факультету туризму та міжнародних комунікацій і природничо-гуманітарного коледжу.

В УжНУ завершилася студентська спартакіада з баскетболу

Переможці

У півфінальних поєдинках команда ІТФ обіграла майбутніх економістів, а природничо-гуманітарний коледж переміг колектив факультету туризму та міжнародних комунікацій.

Безумовно, найбільш видовищним виявився двобій найсильніших команд у фінальній частині, а саме ІТФ і коледжу. За результатами цього поєдинку чемпіонський титул з баскетболу 67 спартакіади УжНУ виборола команда інженерно-технічного факультету. За багаторічною традицією, саме цей колектив, підсилений кращими баскетболістами вишу, представлятиме Ужгородський університет на Всеукраїнських студентських іграх.

Нагороджували призерів і переможців змагань з баскетболу завідувач кафедри фізичного виховання Іван Маріонда та інструктор-методист обласного відділення (філії) комітету фізичної культури і спорту МОН України Анатолій Плєханов.

За інформацією завідувача кафедри ТМФВ Валерія Товта
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.