Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

На філологічному факультеті знайомилися з першокурсниками

Крім розмови на загальнофакультетській зустрічі, з новими підопічними у вузьких колах спілкувалися завідувачі та викладачі кафедр

0 492

На філологічному факультеті знайомилися з першокурсниками

Філологічний факультет нетерпляче очікував появи своїх першокурсників. От нарешті 2 вересня в одній з аудиторій 4-го поверху з самого ранечку студентський актив підбадьорював неофітів філфаку, розповідав про таємниці студентського життя.
Вікторія Кенідра
Вікторія Кенідра

Голова студради філфаку Вікторія Кенідра повідала про різноманітну діяльність на факультеті, супроводжуючи свої розповіді фото- та відеоматеріалами. Новоспечені студенти уважно слухали, деякі занотовували найцікавіші тези, а час від часу простодушно і щиро сміялися. Відтак доповнили розповіді інші представники студентського самоврядування, а студентка-другокурсниця Антоніна Кречко розповіла про те, як сама торік сиділа вперше за тими партами.

Галина Шумицька
Галина Шумицька

Відтак знайомилися першокурсники з керівництвом факультету. «Дорогі студенти, уперше вітаємо вас у стінах нашого факультету. Сьогодні кожен з вас починає писати особисту історію, яка буде органічно вписуватися в історію нашого факультету та університету. Вас вступило 85 осіб на денну форму навчання, я сподіваюся, що саме в такому складі, а можливо, й у більшому через чотири роки ми будемо вручати вам дипломи бакалаврів, через п’ять з половиною – магістрів, справжніх фахівців нового зразка. Хочу, аби ви знали: тут вас усі чекали, тут вас усі люблять, для кожного ви є важливі!» – звернулася до новоспечених представників філфаку деканеса Галина Шумицька.

Викладачі філфаку
Викладачі філфаку

Відтак відбулися зустрічі у вузьких колах завідувачів та викладачів кафедр з новим підопічними. Там докладно ознайомили з напрямками підготовки, особливостями навчання на конкретній спеціальності.

Олег Хававчак
Олег Хававчак

Не менш цікавою була розмова із заступником декана з наукової роботи Василем Шарканем, який розповів про власне навчальний процес, нюанси шкали оцінювання та про заліково-екзаменаційну сесію. Своєю чергою заступник декана з виховної роботи Олег Хававчак доповнив розповіді студактиву, а заступник з інформаційно-технічного забезпечення навчального процесу Віталій Завадяк коротко ознайомив з технікою безпеки на факультеті.

Отож для нещодавніх випускників шкіл перший день у ролі студента завершився на позитивній ноті.

Вікторія Кенідра
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.