Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Бакалаври факультету суспільних наук отримали омріяні дипломи

У хорошу й довгу професійну путь, педагоги й психологи, соціологи й соціальні працівники, філософи, політологи й управлінці!

0 1 067
16-го липня факультет суспільних наук Ужгородського університету відзначив важливу подію — урочисте вручення дипломів бакалаврам. Після чотирьох років наполегливої праці, випускники отримали заслужені документи про вищу освіту.

Модерував святковий захід голова студентської ради факультету Віктор Пилипчук.

Юрій Остапець
Юрій Остапець

Першим вітав суспільників декан Юрій Остапець: «4 роки тому ви перетнули поріг нашого факультету, а вже сьогодні отримуєте дипломи бакалаврів. У стінах своєї альма-матер ви здобули глибокі знання, опанували потрібні для майбутнього фаху навички, знайшли нових друзів і реалізували себе в науковій діяльності. На жаль, ця частина вашої юності, навчання на бакалавраті, припала на складні часи. Утім ви маєте сили й наснагу рухатися вперед. Упевнений, що кожен із вас досягне своєї мети».

Приєдналася до привітань і проректорка УжНУ з науково-педагогічної роботи Мирослава Лендьел: «Ви є унікальним випуском на нашому факультеті, адже починали навчання під час ковіду, потім почалося повномасштабне вторгнення – і ми дуже мало бачилися наживо. Але, незважаючи на ці складні умови, ви успішно склали іспити і довели свою спроможність навчатися за будь-яких обставин. Так багато кадрів, як тепер, Україна не потребувала ще ніколи. Дуже багато людей потрібні нашій економіці, соціальній сфері, освіті, системі публічного управління. Ваш диплом — це свідчення вашої завзятості, наполегливості й кваліфікаційності. Я впевнена, що ви станете хорошими фахівцями й чудовими людьми!».

Відтак до вітального слова запросили директорку департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА Мар’яну Марусинець: «Сьогодні одна з незабутніх подій у вашому житті. Ви довго йшли до цього і гідно здобули диплом. Професорсько-викладацький склад зробив усе, щоб допомогти вам на цьому шляху. Але насамперед ваша мрія, ваша ціль, ваша наснага сьогодні засвідчили результат. Як писала Ліна Костенко: «І кожен фініш — це, по суті, старт». Старт вашого професійного життя».

Заступниця декана ФСН з наукової роботи Вікторія Свищо доєдналася до попередніх привітань і висловила подяку батькам випускників, учителям і викладачам за виховання молодих фахівців. Бакалаврам побажала віднайти той ключ, який відчинить двері у професійний світ, де вони зможуть віднайти себе.

Вітала вчорашніх студентів і завідувачка кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи Оксана Повідайчик: «Передусім хочу подякувати випускникам за те, що обрали для опанування фаху саме наш університет. Спільними зусиллями ми змогли сформувати у вас ті компетентності, яких потребує сьогодні наша країна. Сподіваємося, що ви станете справжніми фахівцями у своїй справі».

Бакалаври факультету суспільних наук отримали омріяні дипломиЗавідувач кафедри соціології і соціальної роботи Федір Шандор зауважив: «Як ви можете помітити, сфера соціальних комунікацій нині є найважливішою у світі. Найбільші компанії — Google, Amazon та інші – не виробничі, а ті, які створюють соціальну комунікацію. Тому педагоги, соціологи, соціальні працівники, психологи, політологи, управлінці й філософи будуватимуть майбутнє. В хорошу й довгу професійну путь!

Випускники Михайло Асалай та Дарія Олаг дякували батькам за допомогу й підтримку протягом усього навчального шляху, викладачам – за настанови кожному студентові, за те, що досягли своєї цілі. А також нагадали: всі вони, суспільники, – велика сім’я, яка в разі чого обов’язково прийде на допомогу!

Відтак розпочалася урочиста церемонія. Дипломи випускникам вручали Юрій Ковач (керівник управління організаційної роботи та забезпечення керівництва Закарпатської ОВА), Мар’яна Марусинець, Юрій Остапець, Мирослава Лендьел і Федір Шандор.

Бакалаври факультету суспільних наук отримали омріяні дипломиНаостанок випускники традиційно вийшли надвір, щоб зробити спільне фото й підкинути вгору конфедератки на знак закінчення навчання.

Анастасія Лабик
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.