Сайт Медіацентру УжНУ
Підрозділ створений у липні 2013 року

Біологи УжНУ у співпраці зі словацькими колегами реалізують проєкт «Навколишнє середовище для майбутнього через наукову освіту»

Днями в Кошицях партнери підбили підсумки методичної роботи та проаналізували перші наукові моніторингові дослідження водних ресурсів у прикордонних регіонах України та Словаччини

0 415
Нещодавно науковиці УжНУ – деканеса біологічного факультету Ярослава Гасинець та професорка Марина Кривцова – відвідали Кошицький університет ім. Павела Йожефа Шафарика, де відбулася робоча нарада партнерів проєкту «Навколишнє середовище для майбутнього через наукову освіту», який реалізується у співпраці зі словацькими колегами.

Зустріч виявилася результативною як організаційно, так і з наукового погляду. Партнери підбили підсумки методичної роботи та проаналізували перші наукові моніторингові дослідження водних ресурсів у прикордонних регіонах України та Словаччини. Адже тема якості води, її санітарного стану й водних екосистем в умовах війни та масової міграції населення України набуває особливої актуальності.

Представники УжНУ також відвідали наукові лабораторії мікробіології, клітинної біології, молекулярної біології Кошицького університету.

Під час обговорення результатів виникли свіжі ідеї розширення співпраці й нових наукових напрямків кооперації.

Медіацентр УжНУ – за інформацією біологічного факультету
Залишіть відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.